Kaasujalka

Kinnuset herättivät henkiin Laakkosen entisen korjaamon

Julkaissut:

|

12.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kinnuset herättivät henkiin Laakkosen entisen korjaamon

Kinnusen veljekset Erno ja Jarno herättivät henkiin Laakkosen entisen autokorjaamon Kiteellä. Muutos myötä Huoltopalvelut Kinnunen E&J on nyt myös pelti- ja korikorjaamo.

Veljekset Laakkonen lopetti kolme vuotta sitten Kiteellä niin autokorjaamon kuin autojen myynninkin.  Tyhjilleen jäänyt korjaamo Kiteentie 48:ssa sai kuitenkin uuden elämän elokuussa, kun Kinnusen veljekset Erno ja Jarno aloittivat siellä oman korjaamonsa toiminnan.

–Muutto oli helppo, kun nosturitkin olivat paikoillaan. Laakkosen entisistä mekaanikoista saimme myös osaavia tekijöitä korjaamoomme, Erno Kinnunen sanoo.

Kun aiemmassa osoitteessa neliöitä oli 160, niitä on nyt sosiaali- ja hallintotilat mukaan lukien noin 960 neliötä.

Kaikki merkit korjataan

Huoltopalvelut Kinnunen E & J ei pelkästään muuttanut uusiin ja isompiin tiloihin, vaan myös täydensi palveluvalikoimaansa. Nosturipaikkojen määrä nousi entisestä kolmesta nyt peräti yhteentoista.

Tärkein uudistus on se, että Kinnusen veljesten Fixus –korjaamossa toimii nyt myös automaalaamo ja peltikorjaamo.
-Enää ei kiteeläisten tarvitse ajaa 80 kilometriä Joensuuhun saadakseen autoilleen näitä korjauksia. Entiset tilat olivat liian ahtaat näiden palvelujen järjestämiseen. Enää kiteeläisten ei tarvitse lähteä peltitöidenkään takia Joensuuhun asti, Erno Kinnunen sanoo.

Kinnusten korjaamo muutti entisestä osoitteesta lähemmäksi keskustaa.
– Kiteen keskustan liikenneympyrästä ajetaan Joensuuhun päin 300 metriä, kun meidän Fixus-korjaamo tulee vastaan. Meidät on erittäin helppo löytää, Erno Kinnunen sanoo.

Nykyisen ryhmäpoikkeuslain myötä mahdollistaa sen, että kiteeläiset voivat teettää uusienkin autojensa määräaikaishuollot Kinnusilla, ilman pelkoa takuiden menettämisestä. Takuunalaiset viat tietysti pitää korjata valtuutetussa merkkikorjaamossa.

Osaavat mekaanikot

Kinnusten palveluksessa työskentelee 6-8 entistä Laakkosen automekaanikkoa.
– Korjaamme kaikki automerkit, mutta entisinä Laakkosen asentajina mekaanikkomme ovat erityisen hyvin perehtyneet Peugeoteihin ja VAG-konsernin Volkswageneihin, Audeihin, Skodiin ja Seateihin.  Henkilöautojen ja korkeidenkin pakettiautojen lisäksi voimme huoltaa myös muut pienekontee.

Syksyn edetessä pidemmälle Kinnunen muistuttaa, että kohta alkaa käsillä olla viimeiset ajat tarkistaa auton talvikuntoisuus.
– Nyt on vielä hyvä aika tilata autolle syyshuolto ja tarkistaa, että valot ja renkaat ovat kunnossa. Ja syksyn vesisateiden lisääntyessä myös pyyhkijänsulkien kunnon merkitys korostuu.

Huoltopalvelut Kinnunen E&J on alusta asti ollut Fixus-korjaamo.
– Siitä on ollut etua paljon, ketjun koulutusmateriaali on meillä käytössä ja Fixus-varaosaliike lähellä mahdollistaa tavaran saannin nopeasti.

Teksti Timo Kiiski, kuvat Mika Salomaa

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

​BMW 8-sarjan Gran Coupé lanseerataan syksyllä
Taina Sikanen Seinäjoelta myynyt lähes 2000 uutta Kia-autoa
600-hevosvoimainen BMW M8

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *