Kaasujalka

Uudistunut Kia Optima on saapunut Suomeen.

Julkaissut:

|

10.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudistunut Kia Optima on saapunut Suomeen.

Optima-malliston WLTP-mukaiset hinnat alkavat 28 692 eurosta ja on saatava niin sedanina kuin farmarinakin.

Nyt nähtävät uudistukset koskevat moottoreita, muotoilua ja varusteita. Optima-malliin tulee tarjolle kaksi uutta voimanlähdettä. Uusi 1.6 litran CRDi-dieselmoottori (136 hv & 320 Nm) on tiukempien Euro 6d TEMP -päästönormien mukainen. Uusi 1.6 litran CRDi-diesel korvaa nykyisen 1.7 litran CRDi-dieselmoottorin. Toinen uusi voimanlähde on 180-hevosvoimainen 1.6 litran T-GDi-bensiiniturbomoottori, joka täydentää Optima-malliston bensiinimoottorivalikoimaa GT-version 2.0 T-GDI:n (245 hv) rinnalla. Molemmat uudet moottorit ovat saatavana Kian seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinvaihteistolla.

Uudistuneen Optiman tunnistaa uudelleen muotoillusta keulasäleiköstä. Myös etupuskuri ja ilmanohjaimet ovat uudistuneet. Ohjaamossa uudistukset näkyvät uudessa ohjauspyörässä, mittaristossa ja tunnelmavalaistuksessa. Kuljettajalla on valittavana neljä ajotilaa, joista Smart on uusi. Uutena turvallisuusvarusteena on saatavana kuljettajan vireystilan valvonta. Optima-malliston muita mukavuus- ja turvallisuusvarusteita ovat: kääntyvät LED-ajovalot, kaukovaloavustin, 360 kamerajärjestelmä, automaattinen pysäköintijärjestelmä, mukautuva vakionopeudensäädin, aktiivinen kaistavahti ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä.

Uusi Kia Optima on varustettu kaikkien uusien Kia-mallien tavoin 7 vuoden takuulla.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uudenlainen autokauppa Jyväskylän Palokan kauppakeskuksessa
Pohjois-Karjalasta palvelua saa nyt vapaa-ajanlaitteillekin
Talvirengaspakko muuttuu keliperusteiseksi vasta vuonna 2020

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *