Kaasujalka

BMW-rallisarja päätökseen tulevana lauantaina

Julkaissut:

|

10.10.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

BMW-rallisarja päätökseen tulevana lauantaina

Kuva Marko Kyöstilä

BMW Xtreme Rally -sarjan kuudes osakilpailu ajetaan nyt lauantaina 13.10. Nuutajärven ympäristössä. Urjala-rallin viidelle erikoiskokeelle starttaa kuusi BMW-luokan autoa.

BMW-sarjan mestaruus ratkesi suoraan viidessä osakilpailussa kauhavalaisen Anssi Valkosen eduksi. Tuore mestari ei ole mukana sarjan päätösosakilpailussa. Sarjan kakkossijasta käydään sen sijaan vielä kamppailua.

Vahvin hopeamitalistiehdokas on yhden osakilpailun voittanut hallitseva mestari Veli-Matti Havelin. Lappeenrannan Toni Parkkinen nousee voitolla Havelinin ohi vain siinä tapauksessa, että Laihian UA:n kuljettaja ei saa tulosta. Parkkista selvästi paremmat hopeamahdollisuudet omannut Nurmijärven UA:n Sami Grönthal ei osallistu Urjala-ralliin.

Historic Rally Trophy -sarjan päättävään Urjala-ralliin starttaa 13.10. kello 11 alkaen Nuutajärven lasitehtaalta noin 130 autokuntaa. Viiden erikoiskokeen yhteispituus on noin 60 kilometriä. Urjala-ralliin osallistuvat BMW-luokan autokunnat ajavat numeroilla 68–73.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Esa Ruotsalainen yrittää jatkaa voittojen tiellä myös kesäkaudella
Mika Häkkinen: Mercedes ennätysvauhdissa, Ferrari sukelsi jälleen
Kanta-Hämeen AS-sarjassa yhdeksän osakilpailua

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *