Kaasujalka

Uusi Volvo V60 Cross Country ensi vuonna Suomeen

Julkaissut:

|

25.9.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Volvo V60 Cross Country ensi vuonna Suomeen

Uusi V60 Cross Countryn tuotanto alkaa marraskuussa ja auto saapuu Suomeen vuoden 2019 alussa. D4 AWD -dieselmoottorin kanssa auton hinta on 53.582 euroa. Bensiinimoottorilla T5 AWD auto on Suomessa kesällä 2019.

 V60 Cross Countryn maavara on 75 mm korkeampi kuin V60 Sportswagonissa, mistä kiitos kuuluu erityissuunnitellulle Cross Country -alustalle ja jousitukselle, jotka parantavat auton suorituskykyä vaikeammassa maastossa. AWD-neliveto on uudessa V60 Cross Country -mallissa vakiovarusteena alamäkihidastimen, elektronisen ajonvakautuksen, kaarreluistoneston ja erityisen Off-Road-ajotilan ohella.

Uusi V60 Cross Country käyttää muiden 60-sarjan ja 90-sarjan autojen tapaan Volvon palkittua skaalautuvaa SPA-rakennetta, turvallisuustekniikkaa sekä viihde- ja tietojärjestelmää.

City Safety -järjestelmä on autossa vakiona, ja se auttaa kuljettajaa välttämään potentiaaliset vaaratilanteet. City Safety on markkinoiden ainoa järjestelmä, joka auttaa havaitsemaan sekä jalankulkijat, pyöräilijät että suuret eläimet.

Tieltä suistumisenesto, vastaantulevien ajoneuvojen väistötoiminto ja muut ohjausapujärjestelmät ovat vakiovarusteita. Pilot Assist -järjestelmä tukee kuljettajaa ohjaamalla, kiihdyttämällä ja jarruttamalla autoa hyvin merkityillä maanteillä nopeuteen 130 km/h asti. Risteävän liikenteen varoitin automaattijarrutuksella tarjoaa lisää turvaa. Nämä ja muut kehittyneet turvallisuustekniikat tekevät uudesta V60 Cross Country -mallista yhden maanteiden turvallisimmista autoista.

Volvon Sensus Connect -tieto- ja -viihdejärjestelmä on täysin yhteensopiva Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa. Se pitää kuljettajan yhteydessä riippumatta siitä, ajaako hän kaupungissa vai maaseudulla. Intuitiivinen kosketusnäyttö tuo auton toiminnot, navigoinnin, yhteyspalvelut ja viihdesovellukset yhteen.

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *