Kaasujalka

Kia paljasti ProCeed shooting brake-mallin

Julkaissut:

|

14.9.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kia paljasti ProCeed shooting brake-mallin

Kia on paljastanut uuden ProCeed-mallin, joka on Ceed-malliperheen näyttävä shooting brake -versio. Yleisölle ProCeed esitellään Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa. Myyntiin se tulee Euroopassa ensi vuoden alussa.

Uusi Proceed on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Euroopassa. ProCeed on suunniteltu Kian Euroopan suunnittelukeskuksessa Frankfurtissa, Saksassa, Euroopan suunnittelujohtajan Gregory Guillaumen ja Kian muotoilujohtaja Peter Schreyerinjohdolla.

ProCeed on tulossa saataville vain GT-Line- tai suorituskykyisenä GT-mallina, mikä tarjosi Kian eurooppalaisille suunnitteluryhmille tilaisuuden antaa Ceed-perheen uudelle mallille itsevarman ja urheilullisen ulkomuodon. Sivuprofiililtaan auto muistuttaa 2017 Kia Proceed Concept -auton muotoilua jäljitellen sen siluettia kaarevine kattolinjoineen. Jyrkästi kallistuva takalasi erottaa ProCeedin Ceed-mallisarjan sisaruksistaan sekä muista samaan luokkaan kuuluvista automalleista.

ProCeed (4605 mm) on 5 mm pidempi kuin Ceed Sportswagon. 1 422 mm korkeana sen kattolinja on 43 mm alempana kuin Sportwagonissa, kun taas maavara on pienentynyt 5 millimetrillä 135 mm:iin. Koska auto on rakennettu samalle K2-alustalle kuin muut Ceed-mallit, 2 650 mm akseliväli on pysynyt muuttumattomana.

ProCeedin tavaratila on 594 litraa (VDA). Sportswagonia alhaisemman nostokorkeuden ja puuttuvan tavaratilan kynnyksen ansiosta auton lastaaminen on helppoa.
ProCeedistä tulee myös tarjolle 204-hevosvoimainen huippuversio ProCeed GT, joka laajentaa Kian urheilullista mallistoa.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kesällä tehdään suurin osa autoilkivallasta
Audi Q7 uudistuu
Mittava urheiluautojen tapahtuma Helsingin keskustassa sunnuntaina!

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *