Kaasujalka

Monipuolinen autovuokraamoketju

Julkaissut:

|

9.9.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Monipuolinen autovuokraamoketju

 

”Olemme hyvän palvelun autovuokraamo, jo yrityksen nimikin meitä velvoittaa. Tarjoamme vaivatonta vuokrauspalvelua aina varauksesta palautukseen. Panostamme asiakaspalveluun sekä hyväkuntoiseen ja laadukkaaseen autokalustoon”,BestRent.fi -vuokraamon vetäjä Joanna Malmgren toteaa.    

BestRent.fi toimii pääkaupunkiseudulla.

”Palvelupisteet löytyvät Helsingistä, Espoosta, Vantaalta ja Järvenpäästä ja toimipisteitä on tällä hetkellä yhteensä 15. Toimimme pääosin Neste K-liikenneasemien yhteydessä sekä lisäksi meillä on Pihlajamäessä Kehä I:n varrella varauskeskus, joka toimii vuokraustoiminnan pääpaikkana.”

Vuokraamoketjun vahvuutena on joustavat aukioloajat. Auton hakeminen ja palauttaminen on asiakkaan kannalta hyvin joustavaa, kun Neste K asemat ovat auki aamusta ilta myöhään seitsemänä päivänä viikossa.

Tarjolla on laaja yli sadan auton valikoima nykyaikaisia ja hyväkuntoisia vuokra-autoja.
”Pääosa pakettiautoistamme on Ford-merkkisiä, henkilöautoissa luotamme pitkälle Toyotan kalustoon, joissa painopiste on nykyaikaisissa hybridi -autoissa. Lisäksi vuokraamme peräkärryjä aina venetrailereista isompiin tavarankuljetus-kärryihin. Minibusseja, retkeilyautoja ja jopa siirrettäviä paljuja löytyy myös”, Malmgren jatkaa.

Kesällä kova kysyntä

Yrityksellä on omat huolto- ja pesupalvelut, joilla pidetään vuokrakaluston pyörät pyörimässä. Toukokuussa avattiin uusi palvelupiste Oulunkylän Motorcenteriin Helsinkiin Kehä I:n varrelle. 

”Näin takaamme laadukkaat huolto- ja pesupalvelut vuokrakalustolle. Autot pysyvät kunnossa ja siisteinä. Luonnollisesti palvelemme myös muita asiakkaita sekä huollon että pesun osalta.”  

Varaaminen onnistuu helposti netin kautta tai soittamalla varauskeskukseen.
”Meillä on koko verkoston kattava sähköinen varausjärjestelmä, jonka avulla pystymme näkemään ristiin kaikkien vuokrapisteiden tilanteet ja voimme tehdä varauksia mille tahansa vuokrapisteelle. Nettisivuillamme tehty varaus käsitellään varauskeskuksessamme ja asiakkaalle lähetetään varausvahvistus mahdollisimman pian. Auton vuokra maksetaan noudettaessa asiakaspalvelussa ja siinä yhteydessä käydään henkilökohtaisesti läpi vuokraukseen liittyvät muut toimintaperiaatteet.”

Auton vuokraaminen on suosittua ja palvelun suosio on kasvamaan päin. Autoja kysytään läpi vuoden, mutta kevät-syksy-akseli on kaikista kuuminta vuokrausaikaa. Entistä enemmän ihmiset vuokraavat autoja lomamatkoille ja kesällä innostutaan siivoilemaan pihoja ja varastoja ym.

”Auton omistaminen on suhteellisen kallista ja monelle asiakkaalle lyhytaikainen vuokraus on järkevä sekä ekologinen vaihtoehto. Kimppakyydit ja vihreät arvot ovat suosiossa.”     

”Pystymme vastaamaan suurten ketjujen kilpailuun vain hyvällä henkilökohtaisella palvelulla ja hyvässä kunnossa olevalla kalustolla. Myös pitkät aukioloajat ja edulliset hinnat tekevät palvelustamme asiakasystävällisen”, Joanna Malmgren päättää.

Teksti Timo Kiiski

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Vaihtaako automaattivaihteistosi epämääräisesti?
Faktoja ja myyttejä autoiluun liittyen: Kuuluuko moottorin syödä öljyä?
Tarkista kesärenkaiden kunto ajoissa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *