Kaasujalka

Neste MY uusiutuva diesel saapuu Jyväskylään pysyvästi

Julkaissut:

|

25.7.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Neste MY uusiutuva diesel saapuu Jyväskylään pysyvästi

Kokonaan jätteistä ja tähteistä valmistettu Neste MY uusiutuva diesel saapuu tänäkin vuonna rallin mukana Jyväskylään.

Puhtaamman liikkumisen varmistamiseksi rallin jälkeen, myös autoilijat voivat nyt ostaa tuotetta omaan käyttöönsä.Tuotteella voidaan saavuttaa jopa 90 prosenttia pienemmät kasvihuonekaasupäästöt polttoaineen koko elinkaaren aikana perinteiseen dieseliin verrattuna. Neste MY uusiutuvan dieselin huippuominaisuudet takaavat puhtaamman palamisen, vähentävät moottorin melua sekä pienentävät lähipäästöjä, mikä on myös omiaan luomaan miellyttävämmän rallikokemuksen kaikille osallistujille.

Neste MY uusiutuva diesel tulee 26.-29.7.2018 järjestettävän Neste Rallin kunniaksi myyntiin Jyväskylän Saarijärventien automaattiasemalle pysyvästi ja tuote on heti ostettavissa. Neste MY uusiutuvaa dieseliä voi siirtyä käyttämään ilman mitään muutoksia ajoneuvoihin. Se on täysin yhteensopiva nykyisten diesellaatujen kanssa eli sitä voi lisätä polttoainesäiliöön, vaikka säiliössä olisi vielä perinteistä dieseliä jäljellä.

Upeissa järvimaisemissa järjestettävä perinteinen rallitapahtuma on Pohjoismaiden suurimpia vuosittaisia yleisötapahtumia. Suuren osallistujamäärän on tänä vuonna entistä helpompi liikkua tapahtumaan puhtaasti, Saarijärventien aseman uudistuksen ansiosta.

“Olemme iloisia, että Neste MY uusiutuvaa dieseliä on yhä laajemmin tarjolla asiakkaillemme. Ajankohta on juuri oikea tuoda Neste MY uusiutuva diesel tarjolle Jyväskylän Saarijärventien asemalle, sillä kyseinen asema on hyvien kulkuyhteyksien varrella rallikansalle”, kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen toiminnoista vastaava johtaja Sam Holmberg.

Neste MY uusiutuva diesel on kaikilta ominaisuuksiltaan parempaa tai vähintään yhtä hyvää kuin maailman parhaat fossiiliset dieselit, mutta huomattavasti vähemmän ympäristöä kuormittavaa. Myös autourheilun kansainvälinen lajiliitto AKK tankkaa dieselautonsa rallin ajan Neste MY uusiutuvalla dieselillä.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *