Kaasujalka

Hyundai esitteli uuden i30 N Linen

Julkaissut:

|

19.7.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hyundai esitteli uuden i30 N Linen

i30 N -mallin rinnalle esitellään nyt Euroopassa uusi N Line -mallisto. Sen aloittaa i30 N Line, jonka houkuttelevuutta lisäävät i30 N -mallista tutut muotoilun yksityiskohdat sekä auton sisä- että ulkopuolella.

Myös N Line -mallin teknisiä ratkaisuja, kuten jousitus, jarrut ja moottorin vaste, on maustettu antamaan autolle lisäpotkua tavalliseen viisioviseen i30-malliin verrattuna.

Monet i30 N Linen muotoiluelementit on valittu i30 N -mallin ratkaisuista. Näitä ovat esimerkiksi etu- ja takapuskurit, jotka on N Line -malleissa varustettu hopeanvärisellä tehosteraidalla. Auton ilmettä vahvistavat 18-tuumaiset kevytmetallivanteet, jotka tuodaan nyt ensi kertaa saataville viisioviseen i30-malliin. Myös uusi pakoputkiston kaksoistakavaimennin erottaa i30 N Line -mallin sisaruksistaan. Keulassa auton luonteesta viestittää tyylitelty N Line -mallimerkintä.

Sisätiloissa autoon on valittavissa N-kirjaimella koristellut mokkanahkaverhoillut urheiluistuimet, jotka antavat tavanomaista paremman sivuttaistuen. Sporttinen rei’itetyllä nahalla verhoiltu ohjauspyörä, metalliset polkimet ja niin ikään N-merkintää kantava vaihteenvalitsimen nuppi lisäävät ajokokemuksen syvyyttä. Tavallisesta viisiovisesta i30-mallista tuttu tilava ja käytännöllinen matkustamo tarjoaa myös N Line -mallissa mukavat oltavat kaikille istujille.

Urheilullisemman ajokokemuksen viimeistelemiseksi jousitus sekä moottorin reagointi kaasuun on hienosäädetty uudelleen N Line -mallin vaatimuksiin sopiviksi. Pyörille on asennettu PS4 Michelin Performance -renkaat vastaamaan auton sporttiseen haasteeseen. Uudet 16-tuumaiset etujarrulevyt parantavat auton käytöstä urheilullisessa ajossa verrattuna tavallisen viisiovisen i30-mallin 15-tuumaisiin leyihin. Voimanlähteeksi i30 N Line -mallin ostaja voi valita joko 1,4-litraisen 140 hevosvoimaa kehittävän T-GDI-bensiinimoottorin tai 1,6-litraisen 136-hevosvoimaisen CRDi-dieselin.

i30 N Line tulee myyntiin Suomessa vielä kuluvan vuoden aikana.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla
Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *