Kaasujalka

Volkswagen laajentaa mallistoaan T-Crossilla

Julkaissut:

|

12.7.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Volkswagen laajentaa mallistoaan T-Crossilla

T-Cross laajentaa Volkswagenin SUV-malliston tarjontaa pienemmässä kokoluokassa.

T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace ja Touareg ovat nyt viisi Volkswagenin SUV-mallia Euroopassa. Uusi T-Cross kasvattaa SUV-tarjontaa myös Kiinassa ja Etelä-Amerikassa.

Uusi Volkswagen T-Cross saa maailmanensi-iltansa tänä syksynä. Ensi-iltaa odotellessa Volkswagen lyhensi odotusaikaa ja paljasti ensimmäiset kuvat tästä pienemmän kokoluokan SUVista, lähes valmiista tuotantoautosta.

T-Cross on 4 107 mm pitkä ja 1 558 mm korkea, jolloin se on hiukan isompi kuin Volkswagen Polo mutta kuuluu edelleen A0-segmenttiin ja on aina etuvetoinen.

Suomessa Volkswagen T-Cross tulee saataville kahdella TSI-bensiinimoottorilla teholuokissa 75 kW (95 hv) ja 85 kW (115 hv) sekä yhdellä TDI-dieselmoottorilla 70 kW (95 hv).

Auton takaistuimia voidaan säätää pituussuunnassa, jolloin saadaan joko lisää polvitilaa tai tavaratilaa. Tavaratila on istuinten asennosta riippuen 385–455 litraa. Istuinasento on hiukan korkeampi ja tyypillinen SUV-mallille: edessä 597 mm ja takana 652 mm.

Vakiovarusteena tulee olemaan esimerkiksi ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrustustoiminnolla ja kaistanpitoavustin Lane Assist. Saataville tulevat myös katvealueen varoitin Blind Spot ja takaa tulevasta liikenteestä varoittava avustin Rear Traffic Alert, jarrutusjärjestelmä City Emergency Braking sekä ennakoiva turvajärjestelmä.

T-Cross tulee saataville myös digitaalisella ohjaamolla, joka on varustettu uusimman sukupolven 8” infotainment-järjestelmällä sekä digitaalisella Active Info Display -mittaristolla. Neljä USB-porttia ja langaton lataus takaavat optimaalisen liitettävyyden ja riittävästi virtaa älylaitteille.

Uusi Volkswagen T-Cross valmistetaan Espanjassa, Navarran tehtaalla.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volvolle uudet hybridivoimansiirrot
Ford Mustang nyt Legona
Audi e-tron legendaarisessa ”Streifissa”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *