Kaasujalka

Toyota Supra palaa markkinoille

Julkaissut:

|

9.7.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Toyota Supra palaa markkinoille

Suora kutonen edessä ja takaveto. Uusi Toyota Supra saapuu markkinoille vuoden 2019 alkupuoliskolla.

Prototyyppimalli nähdään päivittäin kuuluisalla mäkiosuudella. Näin se kunnioittaa läsnäolollaan Iso-Britannian kenties tunnetuimman moottoriurheilujuhlan “hopeajuhlia”, sillä kyseinen tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 25. kerran. Autoa ajaa kaksi kehitystyöhön hyvin voimakkaasti panostanutta henkilöä: pääinsinööri Tetsuya Tada, joka on ollut päävastuussa koko Supra-projektista, sekä päätestikuljettaja Herwig Daenens.

Prototyyppimalli on maalattu musta-valkoinen-punainen-maskeerauskuvioon – TOYOTA GAZOO Racingin väreihin. Mallilla ajetaan joka päivä torstaista, 12. päivä heinäkuuta alkaen aina sunnuntaille, 15. päivä heinäkuuta asti.

Tuhansilla tapahtumavierailla on myös mahdollisuus tutustua lähemmin Toyota GR Supra Racing –konseptiautoon. TOYOTA GAZOO Racingin luoma konsepti viitoitti legendaarisen automallin paluuta, kun se nähtiin ensimmäistä kertaa Geneven autonäyttelyssä tämän vuoden maaliskuussa. Se edustaa mallin kilpailupotentiaalia komposiittimateriaaleista veistettyine muotoineen, madallettuine kilpajousituksineen, kilpavantein ja riisuttuine ohjaamoineen.

TOYOTA GAZOO Racing on katto-organisaatio ja samalla synonyymi Toyotan maailmanlaajuiselle autourheiluohjelmalle sekä urheilullisten GR-linjan automallien kehitykselle.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volvolle uudet hybridivoimansiirrot
Ford Mustang nyt Legona
Audi e-tron legendaarisessa ”Streifissa”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *