Kaasujalka

Qwash Service Center rantautuu Forssaan

Julkaissut:

|

5.7.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Qwash Service Center rantautuu Forssaan

Qwash tuo Forssaan uudenlaisen palveluautopesulan, joka toimii entistä enemmän asiakkaan ehdoilla. 

Intoa täynnä ja hyväntuulinen Qwash Forssan yrittäjä Henri Hakala esittelee juuri avattuja tiloja.

-Tavoitteena on tuoda entistä kokonaisvaltaisempaa ja keskitettyä palvelua helposti ja sujuvasti forssalaisten eri tarpeisiin. Tämä on se mikä on täältä puuttunut kokonaan, vaikka Forssa on pieni paikka, forssalaiset pitävät hyvin huolta omasta autostaan. Nyt tuomme jotain aivan uutta Forssaan, kannattaa tulla tutustumaan naurahtaa yrittäjä.

-Vastaamme mielellämme kaikkiin asiakkaiden kysymyksiin ja haemme hyvän verkoston tuella aina erilaisia ratkaisuja. Myymälän puolelta voi ostaa kaikenlaisia tarvikkeita omaan käyttöön. Jokainen on lämpimästi tervetullut kylään vaikka kahville, Hakala jatkaa.

Qwash Service Centerin ketjun omistaja Pezhman Ahmadi on innoissaan uuden paikkakunnan toimipisteestä. Se löytyy Forssasta osoitteesta Turuntie 42.

– On ilo ja kunnia laajentaa toimintamme  myös Forssaan. Kun päätimme laajentaa toimintaamme tänne, teimme pieni muotoisen kyselyn forssalaisille ja jokainen vastattuaan kysymyksemme lisäisivät loppuun aina ”ai milloin avaatte Qwash Forssan?

-Siitä voi jo päätellä, että vastaanotto tulee olemaan erinomaista. Julkaistuamme tiedotteen, että avaamme pian Forssaan uuden Qwash Service Centerin, saamme jatkuvasti valtavasti viestejä ja kyselyitä liittyen palveluihimme. Odotan erittäin innolla tulevaa, Ahmadi jatkaa.

Qwash service Center käyttää aina vain AutoGlymin tehokkaimpia, kansainvälisesti tunnettuja ja parhaiksi valittuja tuotteita. Kaikki tuotteet ovat ympäristöystävällisiä.

-Me emme lähde siihen, että tilaisimme eBaysta tuntemattomia tuotteita ja käyttäisimme asiakkaiden autoja koekaniina. Se ei kuuluu meidän arvoihin, Ahmadi kertoo.

-Konseptiimme kuuluu myös ovelta ovelle -palvelu. Kun olet varannut haluamasi palvelun joko netissä www.qwash.fi  tai puhelimitse 0207310036, palvelutilauksen jälkeen Qwashin henkilökunta halutessasi hakee auton ja palauttaa sen toimenpiteen jälkeen sovittuun kohteeseen. Kyseinen palvelu toimii myös Forssassa, Ahmadi jatkaa.

Sopimukset leasing-yhtiöiden kanssa

-Olemme Suomessa  ainoa autopalvelutalo meidän alalla, joka antaa vakuutuksen hyväksymän käsittelytodistuksen myös vahauspalveluista. Meillä on sopimukset suurimpien leasing-yhtiöiden kanssa, jolloin leasing-autojen käyttäjät voivat vaivattomasti käyttää palveluitamme, Ahmadi kertoo.

Qwash Service Center on tällä hetkellä ”käsinpesu”  kategoriassa Suomen johtava, sillä  Qwashilla on eniten palvelupisteitä Suomessa. Kasvamme tällä hetkellä todella kovaan vauhtia. Tavoitteemme on tuoda uusia ja kehittää asiakkaille nykyaikaista palvelua. Me emme haluaa leimautua mies, ämpäri ja koira pesuloiksi, Ahmadi jatkaa.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volvolle uudet hybridivoimansiirrot
Ford Mustang nyt Legona
Audi e-tron legendaarisessa ”Streifissa”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *