Kaasujalka

Toyota Camry tekee paluun Euroopan markkinoille

Julkaissut:

|

23.6.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Toyota Camry tekee paluun Euroopan markkinoille

Toyota esittelee 14 vuoden poissaolon jälkeen Camryn läntisen Euroopan markkinoille voidakseen tarjota asiakkailleen täysin uuden mallin D/E-segmentissä.

Uusi Camry on varustettu neljännen sukupolven itselataavalla hybriditekniikalla ja laajentaa siten Toyotan Euroopan malliston hybridimallien lukumäärän kahdeksaan. Uusi 2,5-litraiseen bensiinimoottoriin perustuva hybriditekniikka yhdistää polttoainetaloudellisuuden, pienet päästöt sekä jouhean tehon erittäin miellyttävään kokonaisuuteen.

Täysin uusi, kahdeksannen sukupolven Camry on saumatonta jatkumoa mallisarjalle joka esiteltiin ensimmäistä kertaa vuonna 1982. Mallia on myyty maailmanlaajuisesti yli sadassa maassa yli 19 miljoonaa kappaletta. Yli 700 000 kappaleen vuosimyynnillä Camry on pysynyt jo pitkään maailman myydyimpänä D/E-segmentin autona.

Camry on TNGA-alustarakenteen uusin esiintyminen ja ensiesiintyminen tässä kokoluokassa. TNGA tarjoaa tässä mallissa, kuten muissakin samaa filosofiaa hyödyntävissä malleissa iloa ja tarkkuutta ajamiseen samalla kun se mahdollistaa erinomaiset sisätilat ja käyttäjäystävällisen teknologian käytön kaikissa varusteissa.

Uusi Camry rakentuu sekä voimakkaiden perinteiden – laadun, hiljaisuuden ja ajomukavuuden – että täysin uusien linjojen varaan.  Täysin uusi ulko- ja sisädesign, luokkansa kärkeä oleva ajomukavuus, erittäin kehittynyt voimalinja ja korkea varustelutaso tekevät uudesta Camry-mallista erityisesti eurooppalaiseen makuun soveltuvan kokemuksen.

Täysin uusi Toyota Camry Hybrid saapuu läntiseen Eurooppaan vuoden 2019 alussa.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volvolle uudet hybridivoimansiirrot
Ford Mustang nyt Legona
Audi e-tron legendaarisessa ”Streifissa”

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *