Kaasujalka

Esa Ruotsalainen tyytyväinen Ikaalisten testirallin antiin

Julkaissut:

|

7.5.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Esa Ruotsalainen tyytyväinen Ikaalisten testirallin antiin

SM-pistejohtoa omassa luokassaan alkukauden jälkeen pitävät Esa Ruotsalainen ja Hannu Lamminen käynnistivät kesäkautensa treenikilpailun merkeissä lauantaina.

Ikaalisten Kylpylä Ralli oli kauden ensimmäinen soraralli ja se onnistuttiin ajamaan myöhäisestä kevään tulosta huolimatta varsin hyväkuntoisilla erikoiskokeilla.

Saarijärven UA:n Mitsubishi-kuljettaja oli tyytyväinen kilpailun puitteisiin sekä toimiviin järjestelyihin. Tärkein ilonaihe oli toki se, että onnistunut ralli tarjosi sopivan testin ennen kesän SM-ralleja.

– Kouvolan SM-ralli odottaa jo kahden viikon päästä. Tämä oli aikataulullisesti hyvä treenikisa, jossa päästiin nauttimaan ajamisesta ja päästiin hakemaan säädöt kohdalleen tuleviin ralleihin, Ruotsalainen kiitteli.

– Alussa meitä hidasti sähkövika, joka saatiin nopeasti selvitettyä. Sen jälkeen pääsimmekin ajamaan ilman murheita ja keskityimme auton säätöihin.

Ruotsalainen ja kartanlukija Hannu Lamminen sijoittuivat rallin kokonaiskilpailussa toiseksi ja olivat oman ryhmänsä kalustolla kilpailevista nopein. Voittoon ajoi R5-luokituksen kilpurilla Marko Mänty.

Kolmanneksi sijoittunut, saman ryhmän kalustolla ajava Ville Hautamäki jäi Ruotsalaisen autokunnalle 11,9 sekuntia.

– Kisa toi meille toivotunlaisen tuloksen. Loppua kohden saatiin säädettyä iskareita paremmaksi, jonka ansiosta kuljettajalla oli myös kunnon luotto ajamiseen, Esa päätti.

Kuva Tuomas Töyry

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

BMW Motorsportin johtaja Kaasujalan erikoishaastattelussa
Mika Häkkinen: Tunteet saa näyttää, mutta väkivaltaan ei pitäisi turvautua
Mika Häkkinen: Hamiltonin mestaruus ei tullut helposti – Suomalaistaisto käy kuumana

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *