Kaasujalka

InCar vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana vauriokorjaamoketjuna

Julkaissut:

|

2.5.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

InCar vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana vauriokorjaamoketjuna

Vahvassa kasvussa oleva InCar-autokorjaamokeskus laajentaa toimintaansa uusien pisteiden myötä. InCar avaa kolme uutta, oman ilmeensä näköistä toimipistettä kevään ja kesän aikana.

InCar Oy on ostanut Joen Korimestarit Oy:n korjaamoliiketoiminnan 1.5.2018. Yrittäjät Kari Matikainen ja Juha Kainulainen henkilökuntineen siirtyvät InCarin palvelukseen.

InCar jatkaa Joensuussa kahdella vauriokorjaamolla. Jukolankadun vauriokorjaamo keskittyy jatkossa enemmän hyötyajoneuvojen korjaukseen ja uudesta Joensuun toimipisteestä tulee täyden palvelun vauriokorjaamo ja maalaamo kuluttaja-, vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaille. ”Joen Korimestarit Oy:n vahva osaaminen ja maine vakuutti meidät yhdistämään voimamme ja Karin aloittaessa vetäjänä Joensuu-Kuopio-alueella, uskomme että saamme lisäbuustia koko alueelle”, perustelee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

InCar aloittaa vauriokorjaus- ja maalausliiketoiminnan Hämeenlinnassa.  Uuden korjaamon rakennustyöt ja henkilökunnan rekrytointi on käynnissä ja toiminta aloitetaan kesän alussa.

”Hämeenlinna on meille tärkeä markkina-alue ja haluamme tulla sinne missä asiakkaammejoovat,” kertoo InCarin kaupallinen johtaja Jussi Kattelus.

InCar avaa Ouluun toisen toimipisteen vahvistaakseen alueellista peittoa. Toiminta on jo osittain käynnissä ja tiedotamme asiakkaitamme remontin etenemisestä. Kun tilat on saatu valmiiksi, avaamme uuden InCarin brändin mukaisen toimipisteen keskeiselle paikalle Oulun Limingantulliin.

”Jatkamme vahvaa kasvua ja uusien toimipisteiden avaaminen tukee strategiaamme. InCarin tavoite on olla maan johtava vauriokorjaamopalveluiden tuottaja ja alan paras yhteistyökumppani”, kuvailee InCarin operatiivinen johtaja Tommi Vatén.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kia kehittää avainsovellusta älypuhelimiin
Volvo lisää kierrätetyn muovin osuutta autoissaan
Joka kolmannessa kuolonkolarissa kuljettaja on päihtynyt

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *