Kaasujalka

Neste K Munkkiniemi avautuu uudistuneena tänään

Julkaissut:

|

26.4.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Neste K Munkkiniemi avautuu uudistuneena tänään

Helsingin Munkkiniemen Neste K -liikenneaseman uudistusremontti on valmistunut ja uudistunut asema avautuu tänään torstaina 26.4. Uudistuksessa liikenneaseman ilme ja palvelut rakennettiin uuden Neste K -konseptin mukaisiksi.

– Näkyvin uudistus asemalla on Subway-ravintolan avaaminen 3.5., jonka uskon autoilijoiden ohella kiinnostavan ruokailupaikkana myös lähialueen asukkaita, kertoo Neste K Munkkiniemen kauppias Petri Lehti.

Liikenneaseman oma kahvila uudistettiin Neste K -konseptin mukaiseksi, jonka ruokatuotekonseptin on suunnitellut muiden Neste K -asemien tavoin Food Camp Finlandin keittiömestari Pekka Terävä.

– Viimein pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin laadukkaita ja maailmanluokan Nespresson erikoiskahveja. Uskon laadukkaiden kahvien voimaan ja kahvilauudistuksella vahvistamme asemiamme alueen asukkaiden tapaamispaikkana, kertoo Lehti.

– Neste K Munkkiniemi on ensimmäisiä tai viimeisiä etappeja Helsingin kantakaupungin ja valtaväylien välillä, josta monet aloittavat tai päättävät matkansa. Uskon uudistuneen Neste K Munkkiniemen avaavan nyt monien autoilijoiden silmiä siihen, mitä laadukas pysähdys tarkoittaa ja mikä merkitys on laadukkaalla ruoalla ja kahvilla oman jaksamisen kannalta, sanoo Lehti.

Pesut uudistusten keskiössä

– Quick Wash -autopesu uudistettiin pesukonetta ja hallia myöten remontin yhteydessä. Itsepalvelupesussa tehtiin samoin, eli halli ja koneet uusittiin. Nyt auton peseminen joko itse tai pikapesun avulla on erittäin miellyttävää, sanoo Lehti.

Autoille asema tarjoilee Nesteen huippulaatuisia Suomessa kehitettyjä polttoaineita ja kattavan valikoiman Nesteen autotarvikkeita. Neste-apillä tankkaukset sujuvat kätevästi matkapuhelimella ilman korttia tai käteistä.

Neste K muuttaa liikenneasemakulttuuria – lisää yrittäjiä haetaan

Neste K -ketju on uudistunut nopeasti ja hakee nyt uusia Neste K -kauppiasyrittäjiä riveihinsä. Kaikki Neste K -asemat on uudistettu vuoden 2018 loppuun mennessä.

Suomen Neste K -liikenneasemat eivät ole toistensa kopioita, vaan kullakin asemalla on omat erityistarpeensa ja mahdollisuutensa sijainnista ja asiakaskunnasta riippuen.

Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volvo lisää kierrätetyn muovin osuutta autoissaan
Joka kolmannessa kuolonkolarissa kuljettaja on päihtynyt
Uudet Seat Ibiza ja Arona 1,0 TGI – ekologiset vaihtoehdot

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *