Kaasujalka

Auto Avirol korjaa panoraamakatotkin

Julkaissut:

|

15.2.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Auto Avirol korjaa panoraamakatotkin

Vantaan Tammistosta Helsingin Tattarisuolle muuttanut monimerkkikorjaamo Auto Avirol korjaa autojen kattoluukut ja panoraamakatotkin sen sijaan, että ne rikkoutuessaan vaihdettaisiin aina kalliisti uusiin.

Uusiin tiloihin Helsingin Tattarisuolle Puistolan puoleiseen laitaan Rattitielle Auto Avirol muutti jo vuoden 2016  jouluna.
– Pihat ovat kuitenkin olleet vähän rempallaan, kun on laitettu hallia. Kesän aikana paikat on saatu sille mallille, että niitä kehtaa jo vähän esitelläkin, yrittäjä Jari Kontio sanoo.

Muutossa tärkein etu oli nykyinen korkea ja selkeä tila.
– Tammiston tila oli sokkeloinen ja siinä oli hirveästi hukkaneliöitä. Nyt meillä on toimivampi, kenkälaatikon mallinen selkeä hallitila autojen korjaukseen. Vanhoissa tiloissa varsinkin oviaukko oli haasteellisen kapea ja matala.  Nyt sisään mahtuu täyskorkeat pakettiautot ja kevytkuorma-autotkin.

 Itsenäinen korjaamo

Uudet tilat ovat myös aiempaa valoisammat.  Tammistossa toimittiin kellarissa, eikä ulkovaloa tullut sen enempää asiakkaille kuin asentajillekaan.

Monimerkkikorjaamo Auto Avirol on alalla yksi harvoja poikkeuksia siinä, ettei se ole liittynyt mihinkään isompaan korjaamoketjuun.
– Aiomme riippumattomana myös pysyä. Asiakas hyötyy tästä eniten siinä, että kun emme ole sidottuja ketjun tukkuun, voimme tilata varaosat sieltä, mistä ne edullisimmin saamme.

Auto Avirolin korjaamopalvelujen kirjo ulottuu huolloista ja korjauksista tuulilasien vaihtoon. Se korjaa myös nykyautoista yhä yleisemmin löytyviä panoraamakattoja ja kattoluukkuja.
– Aika harvoin törmää siihen, että joku niitä korjaa. Yleensä ne ovat sellaisia komponentteja, jotka rikki mennessään mieluusti uusitaan ja se taas tulee asiakkaalle hirveän kalliiksi, Kontio sanoo.

Nyt talven tullen Avirolissakin korostuu akkujen, latureiden ja iskunvaimentimien menekki, varsinkin jos sattuu iskemään kovat pakkaset. Keväällä taas tehdään paljon ilmastointihuoltoja.

 

Teksti Timo Kiiski
Kuvat Mika Salomaa

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Pamex-autokorjaamo tuplasti suurempiin tiloihin
HMC tarjoaa korjaamopalveluja BMW- ja MINI-autoilijoille
Älä jätä raitoja tuulilasiin – tarkista pyyhkijänsulat!

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *