Kaasujalka

Jaguarin I-PACE täyssähköauton myynti alkaa maaliskuussa

Julkaissut:

|

31.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Jaguarin I-PACE täyssähköauton myynti alkaa maaliskuussa

Jaguar I-PACE:n pikalataus vie vain 45 minuuttia. Nelivedon suorituskykyä testattiin arktisissa oloissa -40 asteen pakkasessa. Ensiesiintyminen Geneven autonäyttelyssä 6.3.

Jaguarin ensimmäisestä sähköautosta I-PACEsta povaillaan täydellistä autoa jokapäiväiseen käyttöön. Olipa sitten kyseessä työmatka tai lasten harrastusreissut, lämpötilasta riippumatta, Jaguar I-PACE:n suorituskyky ja mukautuvat tilaratkaisut täyttävät aina tarpeen.

 

Jaguarin oma testikeskus Ruotsin Arjeplogissa toimi näyttämönä kun I-PACE läpi kävi mittavat pohjoisten olosuhteiden testit jopa -40°C pakkasessa. 

Tony Westerlundilla, potentiaalisella asiakkaalla Ruotsista, oli mielenkiintoisia kysymyksiä liittyen elämiseen I-PACEn kanssa arktisissa oloissa. Erityisesti hän oli kiinnostunut auton tasapainosta ja pidosta lumisilla ja jäisillä pinnoilla. Vastatakseen kysymyksiin, Jaguarin insinöörit kutsuivat Tonyn Arjeplogin testikeskukseen ensimmäiselle koeajolle. Samalla Tony pääsi myös tutustumaan miten autoja testataan, jotta voidaan olla varmoja siitä, että niiden suorituskyky ei kärsi talviolosuhteissakaan. Katso video

“I-PACEn pikalataus ei mahdollista vain sitä, että asiakkaat voivat elää normaalia elämäänsä, vaan se tarjoaa myös voimakasta ja tarkkaa suorituskykyä erilaisilla pinnoilla ja kaikissa eri ilmanaloissa. Lisättynä juhlitun PACE-perheemme muokattavuudella ja käytännöllisyydellä, tämä sähköinen SUV on vertaansa vailla.” Ian Hoban, Jaguar mallistojohtaja.

Asiakkaat voivat käyttää verkkovirtaa auton akkujen sekä sisätilojen esilämmitykseen ennen matkaan lähtöä. Esilämmitys varmistaa auton maksimaalisen toimintamatkan, suorituskyvyn sekä matkustajien mukavuuden riippumatta ulkona valitsevista olosuhteista. Auton latauksen ja mahdollisen esilämmityksen ajastaminen tapahtuu helposti joko auton InControl-järjestelmästä tai puhelimeen asennettavasta sovelluksesta. Ajastaminen on yhtä helppoa kuin herätyksen ajastus.

Jaguar I-PACE paljastetaan globaalissa live-lähetyksessä 1.3.2018 kello 19:00 CET ja auto tulee olemaan esillä myös Geneven autonäyttelyssä 6. maaliskuussa 2018 alkaen.

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Mercedes-Benz CLA uudistuu
Hyundai kehittää aurinkoenergian latausjärjestelmiä tulevaisuuden autoihin
Mäkelän Autolle Hyundain edustus

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *