Kaasujalka

Kia Riosta myös GT-Line-versio

Julkaissut:

|

26.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kia Riosta myös GT-Line-versio

Kia on julkaissut ensimmäiset kuvat ja tiedot uudesta Kia Rio GT-Linestä. Virallisesti Kia Rio GT-Line esitellään yleisölle maaliskuun puolivälissä Geneven autonäyttelyssä. 

Kia Rio GT-Line vahvistaa entisestään maailmanlaajuisesti suositun Rion vetovoimaa. GT-Line on varustettu 1-litraisella turboahdetulla 120 hevosvoimaisella T-GDi -bensiinimoottorilla.

GT-Linen tunnistaa sen kiiltävän mustasta ja kromisilla yksityiskohdilla varustetusta “tiger nose” -keulasta, GT-Line 17” kevytmetallivanteista ja “ice-cube” LED-etusumuvaloista Kia cee’d GT ja procee’d GT -mallien tyylisesti. Lisäksi GT-Linen ulkoisia tunnusmerkkejä ovat tuplapakoputket, LED-päiväajovalot, sivuikkunoiden kromikoristeet, kiiltävän musta kattospoileri ja ovikynnysten korostukset.

GT-Line on saatavilla kuudella, auton urheilullisuutta korostavalla eri värillä. Värit ovat: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver ja Most Yellow.

Sisätiloissa yhdistyvät Rion moderni ja ergonominen tyyli sekä GT-Linen urheilulliset yksityiskohdat. Esimerkiksi istuimet ovat puolinahkaverhoillut harmain kontrastitikkauksin ja ohjauspyörä on D-kirjaimen muotoinen urheiluohjauspyörä. Lisäksi sisätilojen viimeistelyssä on käytetty uusia metalli- ja hiilikuitukoristeita.

Kevytrakenteinen, kolmisylinterinen ja suorituskykyinen 1-litrainen T-GDi-bensiinimoottori tarjoaa uudelle Rio GT-Linelle 120 hevosvoimalla ja 172 Nm väännöllä monipuolista suorituskykyä erilaisissa ajo-olosuhteissa. Alhainen korin painonjakauma etuakselilla takaa erinomaisen ajotuntuman. Kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla varustetun Kia Rio GT-Linen yhdistetty polttoaineen kulutus on 4,7 l/100 km ja CO2 -päästöt 107 g/km. Auto tulee syksyllä saataville myös seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla.

Kia Rio GT-Line on varustettu Kian ainutlaatuisella 7 vuoden takuulla.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Volvo käynnistää uuden akkukokoonpanolinjan Gentissä
Uusi Audi A3 Sportback kesällä Suomeen
BMW Concept i4:n myötä merkin logo uudistuu

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *