Kaasujalka

Kia Riosta myös GT-Line-versio

Julkaissut:

|

26.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kia Riosta myös GT-Line-versio

Kia on julkaissut ensimmäiset kuvat ja tiedot uudesta Kia Rio GT-Linestä. Virallisesti Kia Rio GT-Line esitellään yleisölle maaliskuun puolivälissä Geneven autonäyttelyssä. 

Kia Rio GT-Line vahvistaa entisestään maailmanlaajuisesti suositun Rion vetovoimaa. GT-Line on varustettu 1-litraisella turboahdetulla 120 hevosvoimaisella T-GDi -bensiinimoottorilla.

GT-Linen tunnistaa sen kiiltävän mustasta ja kromisilla yksityiskohdilla varustetusta “tiger nose” -keulasta, GT-Line 17” kevytmetallivanteista ja “ice-cube” LED-etusumuvaloista Kia cee’d GT ja procee’d GT -mallien tyylisesti. Lisäksi GT-Linen ulkoisia tunnusmerkkejä ovat tuplapakoputket, LED-päiväajovalot, sivuikkunoiden kromikoristeet, kiiltävän musta kattospoileri ja ovikynnysten korostukset.

GT-Line on saatavilla kuudella, auton urheilullisuutta korostavalla eri värillä. Värit ovat: Aurora Black, Platinum Graphite, Signal Red, Clear White, Silky Silver ja Most Yellow.

Sisätiloissa yhdistyvät Rion moderni ja ergonominen tyyli sekä GT-Linen urheilulliset yksityiskohdat. Esimerkiksi istuimet ovat puolinahkaverhoillut harmain kontrastitikkauksin ja ohjauspyörä on D-kirjaimen muotoinen urheiluohjauspyörä. Lisäksi sisätilojen viimeistelyssä on käytetty uusia metalli- ja hiilikuitukoristeita.

Kevytrakenteinen, kolmisylinterinen ja suorituskykyinen 1-litrainen T-GDi-bensiinimoottori tarjoaa uudelle Rio GT-Linelle 120 hevosvoimalla ja 172 Nm väännöllä monipuolista suorituskykyä erilaisissa ajo-olosuhteissa. Alhainen korin painonjakauma etuakselilla takaa erinomaisen ajotuntuman. Kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla varustetun Kia Rio GT-Linen yhdistetty polttoaineen kulutus on 4,7 l/100 km ja CO2 -päästöt 107 g/km. Auto tulee syksyllä saataville myös seitsemänvaihteisella kaksoiskytkinautomaatilla.

Kia Rio GT-Line on varustettu Kian ainutlaatuisella 7 vuoden takuulla.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Kalle Rovanperä – “Yritetään nyt saada hyvä kisa kahden huonomman jälkeen”
Kolmasosalla kuljettajista vaikeuksia nähdä hämärällä
Vaihtoplus avaa uuden vaihtoautomyymälän Jyväskylään

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *