Kaasujalka

Kehäkessa palvelee yhä monipuolisemmin

Julkaissut:

|

26.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kehäkessa palvelee yhä monipuolisemmin

Uudistunut Kehäkessa Kehä III:n varrella Koivuhaan liittymässä palvelee autoilijaa yhä monipuolisemmin. Samasta kompleksista saa nyt paitsi palveluja autolle, myös lounasta noutopöydästä, Kotipizzan pizzoja ja Subwayn täytettyjä patonkeja.

Neste K Kehä III eli tuttavallisemmin Kehäkessa on vakiintunut monen motoristiporukan keitaaksi heti alusta, eli vuodesta 1983 asti.

Sillä on vähän legendaarinenkin maine. Kun ravintolatilan toisella puolella on mm. temppuiluun erikoistuneiden Bomber-moottoripyöräilijöiden nurkkaus, kokoustavat esimerkiksi vanhoja japanilaisia moottoripyöriä harrastavat iäkkäämmät herrasmiehet salin toisella puolella.

Vanhojen brittiautojen harrastajatkin pitävät kokouksiaan Kehäkessalla.

– Ajoneuvoharrastajat ylipäätään tykkäävät kokoontua täällä talviaikaankin, vaikka klassikkoautot ja moottoripyörät onkin jätetty talliin, hymyilee paikan isäntä, yrittäjä Kimmo Malmgren.

Aamusta iltamyöhään

Kymmenen vuotta sitten Kehäkessastakin lähdettiin rakentamaan kauppamaista liikenneasemaa. Lainsäädännön vapautettua kuitenkin isojenkin kauppojen aukioloajat vietiin samalla liikenneasemien kilpailuetu.

–Enää asiakkaat eivät välttämättä tarvitse meiltä ruokatäydennyksiä, kun jokaisella melkein on lähikauppa lähempänä kuin mitä me olemme, Malmgren sanoo.

Uudistunut Kehäkessa panostaakin entistä monipuolisempaan ravintola- ja kahvilatarjontaan. Kahvila-ravintola avataan maanantaista perjantaihin kello 5.30 ja se on avoinna kello 22 asti talviaikanakin, kesäiltoina joustavasti pidempäänkin.  Lauantaisin se on auki aamuseitsemästä iltakymmeneen ja sunnuntaisin aamukahdeksasta iltakymmeneen.

Lounasta saa jokaisena päivänä, myös viikonloppuisin. Maanantaista perjantaihin lounasaika on aamukymmenestä iltapäiväkolmeen, lauantaisin ja sunnuntaisin yhdestätoista iltapäiväkolmeen.

Lounasta ennen vatsantäytettä saa monipuolisesta aamiaisbuffetpöydästä heti ovien aukeamisen jälkeen.

–Aamiaisbuffetista vaihdamme joka päivä lennosta tilalle lounasbuffetin, kunkin päivän lounasajan mukaisesti.  Keittiö toimii jokaisena päivänä aina kello 21 asti. Meillä on viiden viikon lounaslista, jonka voi katsoa Kehäkessan Facebook-sivuilta, Malmgren kertoo.

Lounasaikana noutopöydästä ruokien hakeminen on entistä helpompaa.

– Ennen lämmin ruoka ja salaatit olivat eri paikassa, nyt ne on koottu kaikki yhteen ja samaan pöytään, Malmgren kertoo.

Palvelua autollekin

Kehäkessalle tullaankin syömään monipuolisesti.    Noutopöydän kotiruuan lisäksi vaikkapa hampurilaisaterioita ja muita annoksia voi tilata myös ala carte –listalta. Nyt onnistuu herkuttelu myös Kotipizzan pizzoilla tai Subway-pikaruokaketjun täytetyillä leivillä.

Ison kahvila-ravintola –rakennuksen saman pihapiirin Kehäkessa-huoltoasemalta saa  kattavasti eri autoilutuotteita: perusvoiteluaineita, pesunesteitä, polttimoita ja pyyhkimensulkia. Lisäksi saman katon alla toimii kahvio ja kauppa.

–Varaosia ei voi tällaisessa ympäristössä myydä, mutta perustyökalut kyllä löytyy, Malmgren sanoo.

Kauppa ja huoltoasema-kahvio palvelee joka päivä klo 24 asti. Maanantaista perjantaihin se avaa ovensa aamulla kello 6, lauantaina ja sunnuntaina ovet aukaistaan kello 8.

– Toimintamme on yhä enemmän autoilun sekä kahvilan ja ruokatuotteiden ympärille rakennettu. Meille ei tulla ostoskärryn kanssa. Tuotteet menevät useimmiten heti käyttöön, Malmgren sanoo.

Huoltoaseman palveluvalikoimaa on parannettu entisestään uudella ja isolla autonpesukoneella, joka pesee 2,9 metriä korkeatkin pakettiautot.

 

Teksti ja kuva Timo Kiiski

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uudistunut Toyota Prius reilusti alle 40000 euroa
Auton omistamisen ja ostamisen sietämätön keveys
Uudenlainen autokauppa Jyväskylän Palokan kauppakeskuksessa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *