Kaasujalka

Autoracing muutti omaan taloon

Julkaissut:

|

23.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Autoracing muutti omaan taloon

Autoracing muutti lentokentän kupeesta vuokratiloista Helsingin Pakilaan itse rakennuttamaansa tyylikkääseen liikekiinteistöön.

Autoracing oli hetken Tikkurilantiellä, mutta on nyt ottanut käyttöön omat uudet ja avarat tilansa Helsingin Pakilassa Ohrahuhdantiellä, aivan Tuusulan moottoritien vieressä, joten toimitilat ovat helposti saavutettavissa. Etäisyys pääväyliltä on vain muutaman minuutin mittainen. Myös lentokenttä on edelleen todella lähellä.

-Uusien tilojen merkittävä ominaisuus on todella suuri varasto, se antaa mahdollisuuksia edelleen kehittymiselle. Kaikkiaan käytössämme on lähes 1500 neliömetriä tilaa ja osa tilasta on kolmessa kerroksessa. Lavapaikkoja on noin 1000  ja lisäksi varastossamme on myös nykyaikaiset Tornado-varastoautomaatit pientavaroille, toteaa toimipistettä vetävä Mika Koivu.

Uuden talon myymälä on todella valoisa ja tyylikäs. Täällä on helppo liikkua ja kierrellä. Tuotteet ovat selkeästi esillä ja niitä pystyy tutkimaan ja vertailemaan entistä paremmin. Vastaavanlaista myymälää ei toista tässä maassa ole. Leikkisästi voisi sanoa, että tämä on autourheiluharrastajan painajainen, sillä tuotteet ovat houkuttelevasti esillä ja mukaan tekisi mieli kaapata yhtä jos toista.

–Varsinainen myymälä on edellisiin tiloihin nähden liki kolme kertaa isompi ja paljon valoisampi. Näin saamme näin esille esimerkiksi kaikki kisapenkit, erilaiset ajopuvut, kypärät, jalkineet ja muut varusteet. Nyt asiakkaita on helpompi palvella, kun näkyvillä oleva valikoima on paljon suurempi, Koivu kertoo.

-Auton osiakin on esillä, pääosa niistä löytyy kuitenkin seinien takaa varastoista. Näin on laita esimerkiksi Dmack-renkaiden kanssa. Myymme tunnettuja tuotemerkkejä, ja pidämme laajaa varastovalikoimaa. Keväällä 2016 lisäsimme edustuksiimme Koni-tuotemerkin, joka on tuttu autourheilijoille jo kymmenien vuosien ajalta. Tunnetut merkit ovatkin tärkeä vahvuutemme, Koivu jatkaa.

Toimintaan sisältyy myös tukkurina toimimista. Toki pääosa tuotteista menee suoraan loppukäyttäjille, niin kilpa-kuin katuautoihin.

–Asiakkaat tulevat ympäri Suomea, mutta teemme kauppaa myös Suomen rajojen ulkopuolelle, Koivu kertoo.

Autoracing on US-Parts Finn-Am Oy:n moottoriurheiluun ja Performance- tuotteisiin keskittynyt toimipiste. Autoracing on toiminut menestyksekkäästi alalla jo yli kolmekymmentä vuotta. Se työllistää tällä hetkellä keskimäärin kymmenen henkeä.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uusi Calix-sisätilanlämmittin – tehokas ja hiljainen
8 vinkkiä onnistuneeseen autokauppaan!
Lasit kirkkaina pimeällä

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *