Kaasujalka

Webasto tuo arjen luksusta pikkuautoonkin

Julkaissut:

|

10.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Webasto tuo arjen luksusta pikkuautoonkin

Välttääksesi rasittavan tuulilasin ja ikkunoiden rappaamisen sekä auton tyhjäkäynnillä seisottamisen pakkasilla kannattaa hankkia autoon Webasto!

Webasto on markkinoiden johtava autolämmitinjärjestelmä, joka toimii ajoneuvon tankissa olevalla polttoaineella. Webasto lämmittää siis autosi missä vain, etkä tarvitse sähkötolppaa. Laitteen mukana tulee myös ajastin, jonka avulla voit säätää, milloin autoasi aletaan lämmittää.

Ajastimella takaat sen, että pääset aamuisin sutjakkaasti liikenteeseen. Webasto tuo arjen luksusta pikkuautoonkin!

Ohjaa älypuhelimella

Voit täydentää lämmitystäsi Webaston ThermoConnect-vastaanottimella, jolloin voit ohjailla lämmitystäsi älypuhelimen kautta. Sinun ei siis tarvitse miettiä etukäteen lämmittimen ajastamista, vaan voit käynnistää autosi lämmityksen milloin vain, mistä maailman kolkasta tahansa. Tutustu ThermoConnectin muihin ominaisuuksiin www.webasto.fi – sivuilla.

Muistathan kuitenkin, että koska lämmitysjärjestelmä ottaa virtansa auton akulta, autoa ei kannata lämmittää tuntitolkulla. Hyvä nyrkkisääntö kuuluukin; älä lämmitä autoa pidempään kuin mitä ajomatkasi tulee kestämään.

Webaston Mini&Small -kampanja tuo esilämmityksen ilot pieniin autoihin nyt huippuhintaan; asennettuna vain 1290 €. Valmiiksi lämmin auto ja kirkkaat ikkunat säästävät arvokkaita minuutteja ja hermojasi.
Mini & Small –paketti asennettuna 1290 € (sis. Alv)
Mini & Small Plus –paketti asennettuna 1390 € (sis. Alv)

Lähimmän Webasto myyjän löydät www.kaha.fi/webasto – sivuilta.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uusi Calix-sisätilanlämmittin – tehokas ja hiljainen
8 vinkkiä onnistuneeseen autokauppaan!
Lasit kirkkaina pimeällä

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *