Kaasujalka

Hyundai palaa Raisioon

Julkaissut:

|

8.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hyundai palaa Raisioon

Autotalo Pelttari aloittaa täyden palvelun Hyundai-talona Raisiossa. Osoitteessa Allastie 1 toimivat Hyundai-autojen myynti ja huoltopalvelut.

Autotalo Pelttarilla on jo Hyundai-myynti ja huolto sekä Porissa että Huittisissa. ”Katamme Hyundain myynnistä ja huollosta nyt laajan, n. 400 000 asukkaan alueen, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta” kommentoi Jukka Pelttari laajenemista.

”Kun Autotalo Pelttari aloittaa Hyundai-palvelut myös Raisiossa, saamme vahvistusta Lounais-Suomen talousalueelle ja pystymme palvelemaan uusia ja nykyisiä Hyundai-asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Hyundai-mallisto laajenee jo vuoden 2018 aikana, ja Autotalo Pelttarin myötä saamme vahvan jalansijan uusille malleille Turun seudulla” sanoo Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Esa Kurikka.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Nissan Qashqai sai uudet moottorit
Kaasujalka autoiluohjelman 3.kausi 5.jakso
Lexus ES 300h hinnat alkavat 49 895,61 eurosta

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *