Kaasujalka

Hyundai palaa Raisioon

Julkaissut:

|

8.1.2018

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hyundai palaa Raisioon

Autotalo Pelttari aloittaa täyden palvelun Hyundai-talona Raisiossa. Osoitteessa Allastie 1 toimivat Hyundai-autojen myynti ja huoltopalvelut.

Autotalo Pelttarilla on jo Hyundai-myynti ja huolto sekä Porissa että Huittisissa. ”Katamme Hyundain myynnistä ja huollosta nyt laajan, n. 400 000 asukkaan alueen, Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta” kommentoi Jukka Pelttari laajenemista.

”Kun Autotalo Pelttari aloittaa Hyundai-palvelut myös Raisiossa, saamme vahvistusta Lounais-Suomen talousalueelle ja pystymme palvelemaan uusia ja nykyisiä Hyundai-asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Hyundai-mallisto laajenee jo vuoden 2018 aikana, ja Autotalo Pelttarin myötä saamme vahvan jalansijan uusille malleille Turun seudulla” sanoo Hyundai Motor Finland Oy:n toimitusjohtaja Esa Kurikka.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Mercedes-Benz CLA uudistuu
Hyundai kehittää aurinkoenergian latausjärjestelmiä tulevaisuuden autoihin
Mäkelän Autolle Hyundain edustus

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *