Kaasujalka

Hybridmaasturi Lexus NX300h uudistui

Julkaissut:

|

1.12.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hybridmaasturi Lexus NX300h uudistui

Lexus NX300h on saanut merkittäviä uudistuksia ulkonäköönsä ja varusteluunsa.

Uusi Lexus NX300h. Ilmeessä on aiempaa enemmän urheilullisuutta ja ajo-ominaisuuksia on hiottu yhä nautinnollisemmiksi. Esittelyautot ovat jo koeajettavissa Suomessa.

LUE MYÖS: LEXUS NX300F

Lexus NX300h omaa tehokkaan ja vahvasti vääntävän moottorikokonaisuuden. Se on mukavuudeltaan sekä kaikilta pakokaasukomponenteiltaan (CO2 – päästöt alkaen 117 g/km) kilpailukykyinen vaihtoehto perinteisemmille automaattivaihteisille diesel- ja bensiiniautoille

Euroopan ensi-iltansa syyskuisessa Frankfurtin autonäyttelyssä saaneessa uudistuneessa NX:ssä nähdään mallin jalostettu olemus. Keulan tiimalasimainen ilme on puskureineen kokonaisuudessaan uusi. Uusissa led-ajovaloissa on nyt osana kattavaa turvajärjestelmää automaattinen kaukovalotoiminto. Takaosassa puskurin alaosan muotoilua on muutettu, takavaloumpiot ovat uudet ja myös niiden suuntamerkkivaloissa on nyt liukuvalotoiminto. Ulkonäköä täydentävät tuoreet vannevaihtoehdot.

Ajo-ominaisuuksien täydentämiseksi jousitusta, alustarakenteiden tuentaa, takakallistuksenvakaajan jäykkyyttä ja etuiskunvaimentimien ominaisuuksia on säädetty. Kahdessa korkeimmin varustellussa versiossa on mukautuva jousitus AVS).

Sisätilojen olemusta on viety urheilullisempaan ja hienostuneempaan suuntaan. Käytön helpottamiseksi esimerkiksi multimediajärjestelmän näyttöä suurennettiin versiosta riippuen 8- tai 10,3-tuumaiseksi. Myös ilmastointilaitteen säätimet uudistettiin. Uusina verhoiluvaihtoehtoina nähdään sävyt Rich Cream ja Ochra. 

Lexus NX300h -malliin on jatkossa saatavilla Lexus Safety System+. Se on turvavarustejärjestelmä, johon kuuluu törmäyksiä ennakoiva Pre-Collison System, adaptiivinen vakionopeussäädin, automaattiset kaukovalot, kaistavahti ja liikennemerkkinäyttö. Järjestelmän hinta on Comfort-, Business- ja Executive-malleihin 843–852 euroa. F Sport- ja Premier-malleissa se on vakiovarusteena.

Kaikkien versioiden varusteluun kuuluu Suomessa esimerkiksi Bi-LED -ajovalot, 2-alueinen automaattinen ilmastointi, Touch Pad kosketuslevy monitoiminäytön ohjaukseen, vähintään 8 kaiuttiminen audiojärjestelmä, varashälytin sekä mäkilähtöavustin.

Malliston hinnat alkavat 52 709 eurosta. Uudistuneet NX-mallit ovat jo koeajettavissa Lexus Kaivokselassa sekä Lexus-palvelupisteissä Jyväskylässä, Oulussa, Raisiossa, Tampereella ja Vaasassa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *