Kaasujalka

Kun pelkkä pesulinja ei riitä

Julkaissut:

|

19.9.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Kun pelkkä pesulinja ei riitä

Kesän jälkeen auton keulaan, kylkiin ja peilien taustoihin tarttuneet kuolleet hyönteiset eivät välttämättä irtoa maalipinnasta pelkästään pesulinjalle ajamalla. Siksi kriittisiin paikkoihin kannattaa ennen pesuun ajoa sumuttaa Sonax Xtreme -hyönteisirrotetta.

Sonax Xtreme -hyönteisirrotteen ainutlaatuisten lianirrotusominaisuuksien ansiosta kuolleiden hyönteisten irrotus auton maalipinnalta on helppoa ja nopeaa. Sen käyttökin on tehty helpoksi: sumuta aine kriittisiin paikkoihin, anna sen vaikuttaa hetkinen ja pese sen jälkeen auto tai aja se pesulinjalle.

Sonax Xtreme -hyönteisirrotteen hinta on 9,90€, 500ml sumutepullossa.

Toinen kesäisin auton pintaa likaava hankalasti puhdistettava tekijä on piki. Mikäli ollaan ajettu teillä, joihin on tehty uutta asfalttia, niin tämän huomaa auton kyljistä. Maalinpintaan on tarttunut mustia pisteitä, jotka eivät lähde normaalipesussa pois.

Pikikin irtoaa paremmin, kun auton maalipinta käsitellään Sonax Power -liuotinpesuaineella ja annetaan sen vaikuttaa hetken ennen kuin auto pestään tai ajetaan pesulinjalle.

Sonax Power -liuotinpesuaine sopii sekä käsi- että konepesuun. Se on saatavana kätevässä 1 litran sumutepullossa hintaan 11,80€.

Liuotin käsittelyn ja pesun jälkeen auto on syytä vahata tai pinnoittaa Sonax-vahalla tai pinnoitteella, koska liuotinpesuaine poistaa vahat ja pinnoitteet auton pinnasta.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

8 vinkkiä onnistuneeseen autokauppaan!
Lasit kirkkaina pimeällä
Sähkö-Webasto poistaa  huurteen ja lataa akun

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *