Kaasujalka

Autotalo Pelttarille Peugeotin edustus

Julkaissut:

|

31.8.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Autotalo Pelttarille Peugeotin edustus

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna avautuu uusi Peugeot-jälleenmyyntipiste Länsi-Suomessa, kun Autotalo Pelttari aloittaa uusien Peugeot henkilö- ja hyötyautojen myynnin ja huoltopalvelut Huittisten toimipisteessään.

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna avautuu uusi Peugeot-jälleenmyyntipiste Länsi-Suomessa, kun pitkän yrittäjähistorian omaava Autotalo Pelttari aloittaa uusien Peugeot-autojen myynnin ja huoltopalvelut Huittisten toimipisteessään, Kakkostien Auto Oy:ssä. Huittisiin edustukseen tulevat Peugeotilta sekä henkilö- että tavara-autot.

Kakkostien Auto Oy ja Peugeot-autojen maahantuoja Auto-Bon Oy ovat tehneet yhteistyötä jo aiemmin. ”Olen todella iloinen saadessamme Autotalo Pelttarin Peugeotin edustajaksi. Olemme tehneet yhteistyötä toisen maahantuomamme merkin parissa jo vuosia ja autoliikkeen johtaja Jukka Pelttarin sekä koko henkilöstön pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen työ on innostavaa. Uskon vahvasti, että yhdessä saamme Peugeotille monia tyytyväisiä asiakkaita. Tavoittelemme merkille voimakasta myynnin kasvua ja Pelttarin tiimin kanssa onnistumme tässä varmasti.” kommentoi Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

”On todella hienoa aloittaa Peugeotin edustajana ja täydentää näin monimerkkitalomme valikoimaa. Ranskalaiset autot ja niiden loistava tunnelma on aina ollut lähellä sydäntäni. Peugeotin uusi, hieno mallisto on saanut paljon kiitosta ja ensikokemukset merkistä ovat todella positiivisia. Peugeotin kasvunäkymät ovat hyvät ja henkilökuntamme on innoissaan uudesta mahdollisuudesta kasvattaa myyntiämme Huittisissa, kertoo Jukka Pelttari.

Liikkeessä avatun Peugeot-merkkihuoltopisteen huoltohenkilöstö koulutetaan tehtaan viimeisten vaatimusten mukaisesti maahantuojan omissa teknisissä koulutustiloissa Vantaalla.

Peugeot-myynnin virallinen aloitus Huittisissa osuu samalle viikonlopulle syksyn ensimmäisen näyttelyviikonlopun kanssa, 2. – 3.9.2017. Samaan aikaan Peugeot lanseeraa Suomessa myyntiin odotetun huippumalli Peugeot 5008:n. Mallin pikkuveli, Peugeot 3008, on valittu Euroopan Vuoden Autoksi 2017.
Autotalo Pelttari sijaitsee Huittisissa osoitteessa Loimijoentie 55.

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Auton omistamisen ja ostamisen sietämätön keveys
Uudenlainen autokauppa Jyväskylän Palokan kauppakeskuksessa
Pohjois-Karjalasta palvelua saa nyt vapaa-ajanlaitteillekin

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *