Kaasujalka

VV-Autotalot on ostanut SEAT-liiketoiminnot LänsiAutolta Espoossa, Vantaalla ja Turussa

Julkaissut:

|

6.7.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

VV-Autotalot on ostanut SEAT-liiketoiminnot LänsiAutolta Espoossa, Vantaalla ja Turussa

Kesko-konserniin kuuluvan VV-Auto Group Oy:n tytäryhtiö VV-Autotalot Oy on ostanut SEAT-liiketoiminnot LänsiAutolta Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Kauppaan kuuluvat uusien autojen myynti sekä autojen jälkimarkkinointipalvelut.

VV-Autotalot toimii muiden Volkswagen-konsernin edustamien merkkien (Volkswagen, Audi, Volkswagen-hyötyautot) jälleenmyyjänä Espoossa, Helsingissä, Turussa ja Vantaalla sekä SEAT-jälleenmyyjänä Helsingissä. Ostetut SEAT-liiketoiminnot sijoittuvat jo olemassa oleviin VV-Autotalojen kiinteistöihin Espoossa, Vantaalla ja Turussa, eikä kaupalla ole henkilöstövaikutuksia.

”VV-Autotalot on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien jälleenmyyjä ja kaupan myötä VV-Autotaloista tulee myös Suomen suurin SEAT-jälleenmyyjä. SEAT-liiketoimintojen ostaminen Länsiautolta tukee VV-Autotalojen strategiaa ja vahvistaa autokaupan kasvua. Kaupan myötä vahvistamme edelleen yhteistyötä Volkswagen-konsernin kanssa”, sanoo VV-Autotalojen toimitusjohtaja Martti Muona.

”LänsiAuton liikevaihto on tuplaantunut alle viidessä vuodessa ja nyt tehty SEATia koskeva liiketoimintajärjestely yksinkertaistaa LänsiAuton liiketoimintaa. Saavuttaaksemme synergiaetuja ketjumaisesta liiketoiminnasta, vähennämme päämiesten määrää sekä autoliike- että konsernitasolla. Jatkamme SEAT-liiketoimintaa edelleen Kaakkois-Suomessa, jossa toimimme vain VV-Auto Group Oy:n jälleenmyyjänä”, toteaa LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki.

Keskon strategisena tavoitteena on kasvu kotimaan päivittäistavarakaupassa, kasvu ja aseman vahvistaminen Euroopassa rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä kasvu autokaupassa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *