Kaasujalka

Mikko Hirvonen mukana Autoglym-rallissa

Julkaissut:

|

15.6.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Mikko Hirvonen mukana Autoglym-rallissa

Tasan kuukauden päästä ajetaan hieno rallikilpailu, Autoglym Ralli 14.-15. heinäkuuta Sastamalan ympäristössä. Kilpailu on saanut runsaasti myös kansainvälistä kiinnostusta, joten odotettavissa on, että viivalla nähdään ammattilaiskuskeja.

Kilpailun ilmoittautumisaika on alkanut ja se päättyy 4. heinäkuuta. Ensimmäisten joukossa ilmoittautui Mikko Hirvonen, joka lähtee nautiskelemaan hienolla Ford Escortillaan.

Järjestävä seura PR-Racing on tekemässä kesän rallista sekä hienoa kilpailua että kunnon tapahtumaa. Autoglym Rallin reitti keräsi kiitosta jo viime kesänä, mutta nyt reittitiimi on tehnyt töitä sen eteen, että kilpailu soveltuisi entistäkin paremmin myös testaustarkoituksiin.

Rallin keskuspaikkana toimii Sastamalan Ellivuori, jossa sijaitsee kilpailun lähtö, keskitetty huolto ja maalintulo. Ellivuoressa on paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, joten ralliviikonloppuna alueelle kannattaa ehdottomasti tulla poikkeamaan.

Reitti sisältää kahdeksan erikoiskoetta, eli neljä EK:ta ajetaan kahteen kertaan. Erikoiskokeiden yhteispituus on noin 110 EK-kilometriä. Järjestäjä tarjoaa useita kilpaluokkia aina WRC-autoista historic-kalustoon. Mahdollista on myös ajaa vain puolet reitistä, eli neljä ensimmäistä EK:ta.

Valtaosa reitistä on nopeaa ja vaativaa soratietä, mutta reitillä on myös yli 20 kilometriä teknistä yksityistietä. Järjestäjä tarjoaa mahdollisuuden testi-EK:n ajamiseen perjantain nuotitusjakson päätteeksi.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Mersu paskaksi routakuopassa – vakuutus ei korvaa
Ääripäät korostuvat autoilusta väitellessä
Miksi ette sitten osta dieseleitä?

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *