Kaasujalka

Jaguar XF Sportbrake syksyllä Suomeen

Julkaissut:

|

15.6.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Jaguar XF Sportbrake syksyllä Suomeen

 

XF Sportbrake malliston hinnat alkavat 49 390 eurosta. Sportbraket saapuvat Jaguar liikkeisiin lokakuussa.

Euroopan markkinoilla Sportbrake malliston moottorivalikoima koostuu neljästä diesel- ja yhdestä bensiinimoottorista. Neljä niistä ovat Jaguar Land Roverin suorituskykyisten 2.0 litraisten Ingenium-moottoriperheen tuotteita.

Takaluukun sähköinen avaus- ja sulkutoiminto on vakiona kaikissa malleissa. Tavaratilan vetoisuus on 565 litraa, jota voidaan helposti laajentaa 1700 litraan kääntämällä takaistuimet avausvivuista tavaratilan sivupaneelissa tai istuinten selkänojissa.

Sportbraken taka-akseliston ilmajousitus varustettuna automaattisella tasonsäädöllä takaa vaivattoman ajokokemuksen. Vetokykyä on saatavilla aina 2000 kiloon saakka.

Integroidut kattokiskot täydentävät kokonaisuuden, joka on suunniteltu auton muotoilu huomioiden.

Kattava Business varusteltu on tarjolla myös uudessa XF Sportbrake mallistossa. Jaguarin AWD nelivetojärjestelmä automaattivaihteiston kanssa on tarjolla 180 ja 240 hevosvoiman dieselmoottorien yhteydessä.

XF Sportbrake  on tarjolla Pure, Prestige ja Portfolio varustetasoin. Lisäksi S ja First Edition 3.0 V6 dieselmoottorin yhteydessä. First Edition on saatavilla ensimmäisen vuoden aikana. Yksilöllisiä varusteita on tarjolla XF malliston tapaan.

Uusia varusteita ovat mm. panoraamalasikatto (1,6 m2), joka on varustettavissa eleohjatulla suojaverholla. Activity Key –rannekkeella avaimet ovat aina mukanasi. Vahva vedenkestävä ranneke kestää mukana aktiivisessakin elämänmenossa laskuvarjohypyistä uintiin – ja pitää autonavaimet turvallisesti mukanasi.

Sisätilojen ilmaa puhdistava toiminto parantaa matkustusmukavuutta. Activity Key –rannekkeella avaimet ovat aina mukanasi. Vahva vedenkestävä ranneke kestää mukana aktiivisessakin elämänmenossa laskuvarjohypyistä uintiin – ja pitää autonavaimet turvallisesti mukanasi.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *