Kaasujalka

Hyundai i30 Wagon nyt ennakkomyynnissä

Julkaissut:

|

9.6.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hyundai i30 Wagon nyt ennakkomyynnissä

Hyundai i30 Wagonin hinnat alkavat 1,4 Classicin 20 790 eurosta. Comfort-varustetason kanssa bensiinimoottori on 1,0 T-GDI ja hinta 24 390 euroa. Dieselmoottorilla varustettuna i30 1,6 CRDi Classicin saa hintaan 22 990 euroa. Hyundai i30 Wagonin ennakkomyynti on käynnistynyt ja asiakastoimitukset alkavat kesäkuun lopulla.

Suomessa lähes puolet uuden Hyundai i30 -kokoisista autoista on farmareita, joiden ostajat arvostavat ennen kaikkea monikäyttöisyyttä ja suurta tavaratilaa. Uusi i30 Wagon vastaa toiveisiin, sillä sen tavaratila on takaistuimen ollessa käytössä yli kuudensadan litran kokoinen (602 l, VDA 211). Kun takaistuin taitetaan eteen kasvaa tila 1 650 litran vetoiseksi (VDA 214). Monikäyttöisyyttä lisää omalta osaltaan moneen osaan jaettu lisätila tavaratilan lattian alla.

Hyundai i30 Wagonissa on vakiona lisäksi kattokiskot, joiden avulla saadaan lisää kuljetuskapasiteettia. Classic-mallia lukuunottamatta kaikissa malleissa on tavaratilan ja matkustamon väliverkko, joka lisää turvallisuutta. Style-varustelutason myötä tavaratilaan tulee myös kiskoilla liikuteltava tilanjakaja, joka auttaa sijoittamaan kaiken kuljetettavan napakasti.

Autoon on saatavissa viimeisimmät aktiivisen turvallisuuden järjestelmät. Kaikissa malleissa ovat vakiovarusteena automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä törmäysvaroittimella, kuljettajan vireystilan valvonta, kaistavahti ja kaista-avustin.

Parhaassa Style-varustetasossa ovat vakiona, kaistanvaihtoavustin, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä, nopeusrajoituksen tunnistusjärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, jotka saa Comfort-varustetasoon moottoriversiosta riippuen noin 1200 euron hintaisessa Safety Pack -varustepaketissa.

tyle-varustetasossa vakiona oleva ja Comfort-varustetasoon Safety Packin myötä tuleva navigointijärjestelmä kahdeksantuumaisella kosketusnäytöllä tarjoaa kaikki navigointi-, media- ja yhteystoiminnot, kuten Apple CarPlayn, Android Auton -valmiudet ja LIVE Services -palvelut.

Uuden i30 Wagonin moottorivalikoima koostuu hinnat alkaen mallin voimanlähdettä lukuun ottamatta iskutilavuudeltaan pienistä turbomoottoreista. 1.4 T-GDi:n ja 7DCT kaksoiskytkinvaihteiston yhdistelmällä i30 Wagon tarjoaa ajajalle 140 hv:n tehon 242 Nm:n väännön. Asiakkaat voivat tehdä valinnan kolmen bensiinimoottorin ja yhden 1,6-litraisen turbodieselin (josta on kaksi tehovaihtoehtoa) välillä. Yhdistetty kulutus on eri malleilla 3,7 – 5,6 l/100 km ja vastaava CO2-päästö 96 – 131 g/km.

Classicissa vakiona ovat edellä mainitun monipuolisen turvavarustelun lisäksi mm. vakionopeussäädin, nopeusrajoitin, kaukovaloautomatiikka, audiojärjestelmä 5-tuumaisella näytöllä, Bluetooth-valmius, ajotietokone, kattokiskot sekä säädettävä tavaratilan välipohja.

Comfort-varustetason myötä i30 Wagonissa on peruutuskamera, pysäköintitutka takana, automaattinen kaksialueilmastointi, lämmitettävä ohjauspyörä, suksiluukku, koria vasten taittuvat ulkopeilit, 16-tuumaiset kevytmetallivanteet sekä paljon muuta.

Malliston huipulla on Style-varustetaso, jossa pyörät ovat tuumaa kookkaammat ja ulkonäköä piristävät mm. tummennetut takaikkunat sekä LED-takavalot. Käyttöä helpottavat monet yksityiskohdat, kuten pysäköintitutka edessä, älyavain, langaton älypuhelimen lataus ja tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin. Kuljettajan kannalta hienoja varusteita ovat mukautuva vakionopeussäädin ja kaksoisledivalot, kun taas kaikki matkustajat nauttivat osittaisesta nahkaverhoilusta.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *