Kaasujalka

Seat Atecan urheilullinen FR sai hinnat

Julkaissut:

|

6.6.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Seat Atecan urheilullinen FR sai hinnat

Seat jatkaa historiansa suurinta mallistouudistusta, jonka aloitti ensimmäisenä viime syksynä esitelty Ateca.

Vanavedessä ovat seuranneet uudistettu Leon sekä täysin uusi Ibiza. Loppuvuoden aikana vuoron saa kokonaan uusi Atecan pikkuveli – kompakti katumaasturi Arona.

Urheilullisempi FR-varustelutaso on uutta Atecassa ja se on lisäys aiempiin varustelutasoihin, joita ovat Reference, Style ja Xcellence. Ensiesittelynsä jälkeen Seat on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli 40 000 Atecaa.

FR-logo auton keulassa ja perässä sekä mustat kattokaiteet ja ikkunakehykset erottavat Ateca FR:n Xcellence -varustelutasosta. Kiiltävän musta etusäleikkö ja puskurit sekä yksilöllisesti muotoillut led-sumuvalot vahvistavat Ateca FR:n urheilullista ilmettä.

Ateca FR:n pyöränkaaret ja sivuhelmat ovat korin väriset ja sivuhelman alumiininen koristelista jatkuu yhtenäisenä molempien ovien ali. Takaikkunaa kehystää musta spoileri, takaluukun spoileri puolestaan sointuu korin väriin. Näyttävän kokonaisuuden viimeistelevät 19” tuumaiset vanteet.

Kynnyslistojen lisäksi FR-logo löytyy myös urheilullisesta monitoimiohjauspyörästä, joka on nahkaa ja viimeistelty kiiltävän mustilla yksityiskohdilla. Urheilulliset Alcantara-verhoillut istuimet ovat vakiovaruste ja nahkaverhoillut istuimet voi valita lisävarusteena, polkimet ovat alumiinipintaiset. Punaiset tikkaukset löytyvät ohjauspyörässä ja istuimissa sekä vaihdekepin nupissa. Myös katto ja ovien sisäpuolet ovat saaneet FR-viimeistelyn. Atecan urheilullisin versio Ateca FR tarjoaa uusimmat kuljettajaa avustavat järjestelmät ja liitettävyysteknologiat.

Uutena malliversiona Ateca-valikoimaan saapuu 190-hevosvoimainen 2,0 TSI -bensiinimoottori. FR-versio on saatavana EU6 bensiini- ja dieselmoottoreilla, joiden tehot vaihtelevat 150 ja 190 hevosvoiman välillä. FR:n saa sekä manuaali- että DSG-automaattivaihteistolla ja tarjolla on myös 4Drive-nelivetoversio.

SEAT Ateca FR:n hinnat alkavat 31 889,20 eurosta (1,4 TSI 110 kW/150 hv). Ensimmäiset Ateca FR:t saapuvat jälleenmyyjille vuoden 2017 loppupuolella.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *