Kaasujalka

Uudistunut Seat Ibiza sai hinnat

Julkaissut:

|

4.5.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uudistunut Seat Ibiza sai hinnat

Uuden Seat Ibizan hinnat alkaen 14 979,57 euroa ja lanseerataan Suomessa kesäkuussa 2017.

Ibizan hinnat alkavat 14 979,57 eurosta (1,0 55 kW (75 hv) Reference) ja alkuun tilattavissa on kuusi bensiinimoottorilla varustettua versiovaihtoehtoa.  Ibizan mallivalikoima laajenee vuoden 2017 aikana kattamaan myös diesel- ja maa-/biokaasumoottorivaihtoehdot.

Täydellisen muodonmuutoksen kokenut Uusi Seat Ibiza on Volkswagen-konsernin ensimmäinen malli, jossa käytetään uutta modulaarista MQB A0 -alustaratkaisua. Uuden alustaratkaisun ansiosta Ibizan sisätilat ovat kasvaneet merkittävästi ja edustavat luokkansa parhaimmistoa. Jalkatila takana on kasvanut 35 mm, pääntila edessä on kasvanut 24 mm ja takana 17 mm. Istuimet ovat hämmästyttävät 42 mm leveämmät kuin edellisessä mallissa. Tavaratila on kasvanut jopa 63 litraa ja on nyt 355 litraa, ollen tässä paras luokassaan.

Kuljettajaa avustavat järjestelmät ovat tuttuja Leonista ja Atecasta, mutta harvinaisuuksia tässä kokoluokassa. Ibizassa on vakiovarusteena Front Assist -automaattinen hätäjarrutustoiminto. Lisävarusteina on saatavilla mm. mukautuva vakionopeudensäädin, KESSY avaimeton keskuslukitus ja käynnistys sekä uuden sukupolven  etu- ja takapysäköintitutkat ja 8-tuumainen kosketusnäyttö. Ibizaan on saatavilla myös älypuhelimen langaton lataus. Uusi Ibiza on täysin liitettävissä Apple CarPlay-, Android Auto-* ja Mirror Link -palveluihin.

Uusi Ibiza on saatavana neljällä eri varustelutasolla: Reference, Style, FR ja Xcellence. FR-varustelutaso on vaihtoehto urheilullisuutta kaipaavalle kuljettajalle ja Xcellence -varustelutaso tarjoaa mukavuutta, eleganssia ja älykästä teknologiaa.

Ibizaan on saatavana 75-, 95- ja 115-hevosvoimainen TSI-bensiinimoottori. Kaikki 1,0 TSI -moottorit ovat kolmesylinterisiä ja ne on varustettu turboahtimella, välijäähdyttimellä ja suorasuihkutuksella. Uusi nelisylinterinen 1,5 TSI 150 hv bensiinimoottori sekä 90 hevosvoiman 1,0 TSI -maa-/biokaasumoottori saapuvat valikoimaan syksyllä 2017. Kesän jälkeen Ibiza on saatavana myös 1,6 TDI 95- tai 115-hevosvoimaisella dieselmoottorilla. Manuaalivaihteisto on 75- ja 95-hevosvoimaisissa viisivaihteinen ja tehokkaammissa moottoreissa kuusivaihteinen. Ibizaan voi valita myös seitsemänvaihteisen DSG-automaattivaihteiston kaksoiskytkimellä. Uusi SEAT Ibiza on saatavana ainoastaan 5-ovisena versiona.

FR- ja Xcellence -varustelut sisältävät sisätilan led-tunnelmavalot kahdessa sävyssä: punaisena ja valkoisena. Syy ei ole ainoastaan esteettinen – led-sisävalaistus on huomattavasti perinteistä parempi; se säästää energiaa ja vähentää sitä kautta polttoaineenkulutusta.

Äänentoistossa SEATin yhteistyökumppani toimii Beats Audio. Beats Audio -järjestelmässä on digitaalinen signaaliprosessori (DSP), kuusi laadukasta kaiutinta, bassokaiutin sekä 300 watin kahdeksankanavainen vahvistin.

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *