Kaasujalka

Seat Leon Cupra 300 hv nyt myös nelivetona

Julkaissut:

|

30.1.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Seat Leon Cupra 300 hv nyt myös nelivetona

Seat Leon Cupra ST -farmarimalli on nyt saatavilla 4Drive-nelivedolla ja DSG-automaattivaihteistolla.

Leon Cupran hinnat alkavat 39 427,21 eurosta ja ST:n  hinnat puolestaan 40 996,53 eurosta (2,0 TSI 221 kW 300 hv)

Cupra on 300 hevosvoiman 2,0 TSI -bensiinimoottorillaan kaikkien aikojen tehokkain Seat. Uusi moottori on 10 hv aiempaa tehokkaampi ja sen maksimivääntömomentti on 380 Nm aiemman 350 Nm:n sijaan. Maksimivääntömomentti on käytettävissä laajalla, 1800–5500 kierroslukualueella.

Maksiminopeus on kaikissa malleissa elektronisesti rajoitettu 250 km/h. CO2-päästöt ovat mallista riippuen 153–164 g/km. Automaattivaihteistolla varustetun SC-version keskikulutus on 6,7–6,8 l/100 km. CUPRA ST DSG 4Drive -version keskikulutus on 7,2 l/100 km.

Cuprassa on elektronisesti ohjatut iskunvaimentimet, mukautuva DCC-alustansäätö, joka sopeutuu tieolosuhteisiin ja kuljettajan ajotapaan tarjoten aina parhaan tehon ja ajotuntuman.  Vakiona on myös progressiivinen ohjausjärjestelmä, jonka ansiosta ohjaus on helpompaa ja ohjausliikkeitä tarvitaan vähemmän.

Ajoprofiilia voidaan säätää kuljettajan maun mukaiseksi. Valittavana on viisi vaihtoehtoista profiilia: Comfort, Sport, Eco, Individual ja CUPRA, jolla saadaan käyttöön urheiluauton suorituskyky ja ajokokemus. Säädettävässä ESC-ajonvakautusjärjestelmässä ovat valittavina normaali-, race- ja track -asetukset.

Jo nykyisestä CUPRA-mallista tuttujen varusteiden, kuten Radio Media System Plusin, mukautuvan ACC-vakionopeussäätimen ja Front Assist -automaattinen hätäjarrutustoiminnon lisäksi uudessa SEAT Leon CUPRAssa on entistä paremmat led-teknologialla toteutetut ajo- ja takavalot. Led-teknologiaa on käytetty myös suuntavilkuissa ja sumuvaloissa.

Uutta on Connectivity Box -toiminto, jonka avulla älypuhelimen lataus onnistuu keskikonsolissa langattomasti. GSM-antenni vahvistaa kuuluvuutta katvealueiden läheisyydessä. Sähköinen käsijarru, avaimeton KESSY – avaimeton keskuslukitus ja käynnistys on sijoitettu keskikonsoliin. Media System Plus 8-tuuman värinäytöllä tarjoaa uuden sukupolven infotainment-järjestelmän. Säädettävä sisävalaistus on toteutettu led-teknologialla ja valaistuksessa on valittavana kahdeksan eri väriä halutun tunnelman mukaisesti.

Jalankulkijoiden tunnistusjärjestelmässä on päivitetty kamera ja tutka. Saatavilla ovat Emergency Assist -hätätilanneavustin, Lane Assist -kaistanpitoavustin, mukautuva vakionopeussäädin sekä liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja DSG-automaattivaihteiseen versioon on tarjolla lisäksi Traffic Jam Assist -ruuhka-avustin.

Uusi Leon CUPRA on nyt ennakkomyynnissä. Ensimmäiset Leon CUPRAt saapuvat SEAT-jälleenmyyjille huhtikuussa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla
Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *