Kaasujalka

AH-Auto – Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Espoossa

Julkaissut:

|

6.1.2012

|

Kirjoitettu kategoriaan:

AH-Auto – Täyden palvelun autohuoltokorjaamo Espoossa

AH-Auto Oy on vuonna 2009 perustettu uusi ja nykyaikainen, täyden palvelun autohuoltokorjaamo ja rengasliike. Uudet modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Keskuksessa, Kehä 3 ja Turunväylän kupeessa.

Tarjoamme kaikki määräaikaishuollot ja korjaukset, sekä kaikki rengaspalvelut kaiken merkkisiin henkilö-, paketti- ja matkailuautoihin ajanmukaisilla välineillä, laitteilla, ja tiedoilla. Tämän lisäksi olemme valtuutettu DELPHI Diesel Center diesel-korjaamo. Meillä huolletuissa autoissa säilyvät myös kaikki autojen voimassa olevat takuut. Annamme myös tekemillemme töille takuun. Henkilökuntamme on jatkuvasti koulutettua ja ammattitaitoista.

Kasvumme on ollut nopeaa. Yrityksen aloittaessa helmikuussa 2009 yritys työllisti omistaja Antti Haapasalon yksin kahdella nosturilla. Tasaisen kasvun tuloksena vuodenvaihteessa 2011/2012 työllistämme n.15 henkilöä ja tilamme ovat laajentuneet n. kuusi-seitsemän kertaa suuremmiksi, kuin aloittaessa ja nosturimäärä on moninkertaistunut. Autoja meillä käy nykyisellä tahdilla n. 10 000 vuodessa.

AH-Auto Oy
Espoontie 8, 02770 Espoo
Puhelin: (044) 777 9477

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Uudenmaan Autolasipojat muutti uusiin tiloihin
Kinnuset herättivät henkiin Laakkosen entisen korjaamon
Rengasmarket Tiiriö sai uudet tilat ja lisää nostureita

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *