Kaasujalka

Aallon Auto Oy – Palveleva autokorjaamo Helsingissä ja Vantaalla

Julkaissut:

|

18.12.2011

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Aallon Auto Oy – Palveleva autokorjaamo Helsingissä ja Vantaalla

Autoasi Tammisto
Tammiston Autoasi-korjaamomme on erikoistunut kaikkien merkkien määräaikaishuoltoihin ja korjauksiin. Huoltoa tilatessaan asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.
Arkisin: 8:00-17:00
Puhelin: 09 7555 550
Arinatie 4

Autoasi Herttoniemi
Herttoniemen Autoasi-korjaamomme on erikoistunut kaikkien merkkien määräaikaishuoltoihin ja korjauksiin. Huoltoa tilatessaan asiakkaan ei tarvitse tietää kuin autonsa rekisterinumero ja senhetkinen ajokilometrimäärä tai aika edellisestä huollosta.
Arkisin: 8:00-17:00
Puhelin: 010 423 9550
Mekaanikonkatu 25

Bosch Car Service Herttoniemi
Uusi Herttoniemen Bosch Car Service –toimipisteemme on erikoistunut normaalien huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi ajoneuvoelektroniikan vianetsintään, polttonesteen suihkutusjärjestelmien korjauksiin sekä dieselajoneuvojen huoltoon.
Arkisin: 8:00-17:00
Puhelin: 010 423 9555
Laivalahdenkatu 8A

Jaa tämä artikkeli

Uutisia aiheesta

Monipuolinen autovuokraamoketju
Auto Avirol korjaa ja huoltaa kaikki merkit
Star Rengas – Sinun tähtesi liikenteessä

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *