Kaasujalka

Aditan verkkokaupassa yli 50000 tuotetta

Julkaissut:

|

19.1.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Aditan verkkokaupassa yli 50000 tuotetta

laturi

Autojen sähköosien toimittajana tunnetuksi tullut helsinkiläinen Adita Oy on avannut verkkokaupan, joka parantaa ajoneuvojen harvinaisempienkin sähköosien saatavuutta koko Suomen alueella. Aditalla on arkipäivisin toimiva puhelinpalvelu ma-pe klo 8.00-17.00, ja aina avoinna oleva akkupäivystys.

Helsingissä toimivan puhelinpalvelun asiantuntijat ovat Aditan omia työntekijöitä. Ympärivuorokautinen akku-, laturi- ja startti-päivystys avustaa myös tavallisten työaikojen ulkopuolella 24/7. Päivystys on ollut osa Adita Oy:n palvelua jo pitkään, ja tuonut avun kriittisissä tilanteissa mm. kuljetusalan ja työkoneiden äkillisiin ongelmiin.

Yli 50000 tuotetta

Aditalla on yli 20 000 tuotetta saatavana suoraan varastosta. Verkkokaupan tarjontaan kuuluu jo yli 50 000 tuotetta.

Digitalisoitumisen myötä ajoneuvojen ja työkoneiden sähköjärjestelmien merkitys kasvaa koko ajan, ja Aditan antaman asiantuntija-avun ja sen toimittamien osien tarve lisääntyy nopeasti.

Adita on 30 vuoden historiansa aikana tullut tunnetuksi luotettavana ajoneuvosähkön asiantuntijana, ja se pitää arvoistaan tiukasti kiinni myös verkkokauppatoiminnassa. Aditan verkkokauppa panostaa voimakkaasti asiantuntemukseen ja asiakkaiden tukemiseen.

Aditan verkkokaupasta asiakas löytää sähköosat ja -varusteet autoihin, työkoneisiin, veneisiin sekä paljon tuotteita kalastukseen ja vapaa-aikaan.

Vahva yrittäjätausta

Aditan perustaja Tapani Holm tuli tunnetuksi palveluiltaan legendaarisen Pukinmäen Esson yrittäjänä. Huoltoaseman ja siihen kuuluneen autosähkökorjaamon, venesähkö-asennusten ja varaosapalvelun asiakkaat siirtyivät Malmin Valuraudantie 1:een, jossa toiminta on jatkunut myös merkkihuoltojen ja korjaamoille suunnatun varaosien tukkukaupan muodossa.

Verkkokaupan Adita perusti myös “yleisön pyynnöstä”, sillä ajoneuvojen ja työkoneiden sähköisten varaosien saatavuus on ollut hankalaa kaikkialla Suomessa.

verkkokauppa.adita.fi

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *