Kaasujalka

Renault Grand Scenic saapui Suomeen

Julkaissut:

|

13.1.2017

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Renault Grand Scenic saapui Suomeen

renault grand scenicUudessa Scenicissä on valittavana kaksi dieselmoottoria, joko 6-vaihteisen manuaalisen vaihteiston tai 6- tai 7-vaihteisen EDC (Efficient Dual Clutch) -automaattivaihteiston kanssa, sekä kaksi bensiinimoottoria yhdessä 6-vaihteisen manuaalivaihteiston kanssa.

Moottorivalikoimaan kuuluvat:
– Energy TCe 115 (bensiini), joka tarjoaa optimaalista suorituskykyä turboahtimensa ansiosta. Tämä mukava moottori on saatavilla lyhyempään SCENIC -korimalliin.  

– Energy TCe 130 (bensiini), joka tarjoaa tehokasta suorituskykyä turboahtimensa ansiosta. Moottori on herkkä alhaisilla ajonopeuksilla, ja siinä yhdistyvät alhainen polttoaineenkulutus kiiteltyyn ajonautintoon.

– Energy dCi 110 (diesel) -moottorilla on koko malliston pienin hiilijalanjälki. Moottorin tekniset ratkaisut kuten Stop & Start -järjestelmä ja teräsmännät mahdollistavat segmentin pienimpiin kuuluvat CO2-päästöt ja polttoaineenkulutuksen: kulutus on vain 3,9 l/100 km ja CO2-päästöt 100 g/km!  Moottori on saatavilla 6-portaisen manuaalivaihteiston kanssa lyhyempään SCENIC-korimalliin ja molempiin korimalleihin 7-portaisen EDC-kaksoiskytinautomaatin kanssa.

– Energy dCi 160 EDC (diesel). Tämä responsiivinen, ketterä ja tasapainoinen yhdistelmä tarjoaa Twin Turbo -teknologiaa ja huipputehon 160 hv. Ohjauspyörän takana tyytyväisyys on taattu, kun moottoriin yhdistetään automaattinen 6-vaihteinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto. Moottori käy tasaisesti, se on dynaaminen ja erityisen tehokas, mutta tarjoaa myös alhaisen polttoaineenkulutuksen.

Kaksi varustetasoa ja hinnat alkavat 29390 eurosta.

Pidempi koriversio eli GRAND SCENIC on nyt rantautunut Suomeen ja ensimmäiset SCENICit saapuvat maaliskuun aikana.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Ford Explorer hinta alkaen 42 390 euroa
Audi Q6 e-tron hinta alkaen 77 990 euroa
Uudistunut Audi A3 hinta alkaen 33 990 euroa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *