Kaasujalka

Autopesulayrittäjä palaa juurilleen

Julkaissut:

|

29.11.2016

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Autopesulayrittäjä palaa juurilleen

15049664_10154734989449596_460708121_n

Vuodesta 2008 asti alalla ollut yrittäjä palasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle asiakkaidensa toiveesta ja tuo uuden kansainvälisen konseptin lentoasemalle.

Yrittäjä tunnetaan myös lentokentän St1:n vanhana kauppiaana vuonna 2009. Vuonna 2011 yrittäjä joutui luopumaan liiketoiminnastaan. Nyt yrittäjä Pezhman Ahmadi on palannut intoa puhkuen pitkän tauon jälkeen juurilleen Aviapolikseen, joka on vain kivenheiton päästä Helsinki-Vantaan lentoasemasta. Qwash Service Center – autopalvelutalo aloitti toimintansa lentokentällä 14.10. Technopoliksen kampuksella.
-Tuomme Helsinki-Vantaan lentoasemalle nykyaikaisen palvelun, joka toimii entistä enemmän asiakkaan ehdoilla ja tavoitteenamme on tuoda palvelu helposti ja sujuvasti vain muutaman klikin päähän asiakkaasta. Elämme tällä hetkellä aikaa, jossa palvelut siirtyvät kovaa vauhtia internettiin. Haluamme olla markkinoiden edelläkävijä ja olemme panostaneet todella paljon palvelun toteuttamiseen. Olemme kartoittaneet asiakkaiden tarpeita ja samalla kehittäneet konseptistamme helppokäyttöisen palvelun tilausjärjestelmän. Sen kautta asiakas voi helposti ja vaivattomasti varata ja maksaa netissä, Pezhman Ahmadi kertoo.

-Laajennamme palvelumme myös itse Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20.11. tarjoamalla matkustajille lomapalveluita. Lentokentällä Qwash Service Center tarjoaa autolle täydellisen huolenpidon ja monenlaisia palveluita matkasi aikana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jättäessäsi auton Lentokentälle, Finavian pysäköintipaikkoihin matkalle lähtiessä, voit toimittaa avaimet Airpron tiskille T2 –pohjakerrokseen. Tiski palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Palvelun voi tilata joko netistä, soittamalla Qwashin asiakaspalveluun tai vaikka suoraan lentoasemalla Airpron tiskillä. Qwash Service Center suorittaa haluamasi palvelun autolle matkasi aikana. Voit esimerkiksi pesettä, vahauttaa, huollattaa tai katsastuttaa matkasi aikana. Matkalta palattuasi auto odottaa samalla parkkialueella, jonne auto oli jätetty. Avaimet ovat noudettavissa Airpron tiskiltä. Lomapalveluita voi tilata osoitteesta www.qwash.fi, Ahmadi jatkaa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *