Kaasujalka

Tee itse –klubilaisten ei tarvitse jonotella

Julkaissut:

|

23.7.2014

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Tee itse –klubilaisten ei tarvitse jonotella

TI-klubin valoisassa tilassa Espoon Koskelossa tämänkin Porschen omistaja on saanut pestä ja vahata autoaan kiireettömästi ja juuri hänelle sopivana aikana.

TI-klubi Espoon Koskelossa on on jäsenyysperiaatteella toimiva Tee Itse –halli, jossa klubilaiset voivat pestä, vahata ja imuroida autojaan ilman kiirettä ja jonottamista.

Myös renkaiden vaihdot ja pienet korjailut ovat maaliskuussa avatussa tilassa mahdollisia. Ruosteenestokäsittelyt, massaukset, maalaukset, tulityöt ovat kuitenkin tiloissa ehdottomasti kiellettyjä.

Jäsenten käytössä on kaksi täydellisesti varustettua ja hyvin valaistua lämmintä hallipaikkaa.

–Perinteisistä tee itse –halleista tämä konsepti poikkeaa tietysti sen takia, että käyttäjät ovat klubin jäseniä ja tulevat tänne aina ajanvarauksella. Kiireettömyys on avainsana: jos joku haluaa pestä ja vahata autoaan vaikka neljä tuntia, välillä kahvia juoden, niin se on vain sopimuskysymys. Perinteisessä mallissa mennään polettipaikkaan, missä seuraava asiakas on usein jo malttamattomana hengittämässä niskaan, sanoo TI-klubin isäntä Juha Kukko.

 Uudet ja valoisat tilat

Ajanvarausperiaatteella toimivaa TI-klubia voikin verrata kuntosalijäsenyyteen.

–Jäseneksi pääsee täyttämällä hakemuksen meidän nettisivuilla www.ti-klubi.fi tai soittamalla. Neuvottelemme asiakkaan kanssa hänen haluamansa kuukausittaisen tuntimäärän. Jäsenyys alkaa 22 euron kuukausimaksusta.

– Kuukausittainen jäsenmaksu sisältää sovitun määrän käyttötunteja. Jos haluat esimerkiksi pestä autosi viikoittain, voit ottaa neljä tuntia kuukaudessa käyttöaikaa. Konseptia hiotaan vielä ja syksyyn mennessä tulee erilaisia hinnoittelumalleja, niitä pyritään muokkaamaan kokemuksen mukaan, Juha Kukko sanoo.

Satunnaiskäyttäjät maksavat pienen vuosittaisen perusmaksun, ja jokainen tunti ostetaan erikseen tarpeen mukaan.

Varusteille oma kaappi

Hinnat sisältävät esipesuaineen ja imurin korkeatasoisissa, puhtaissa, uusissa ja valoisissa tiloissa.

– Veden tai imurin käyttöä ei ole rajoitettu aikaan, kuten parkkihallien polettisysteemeissä. Jäseniltä saaman tyytyväisen palautteen perusteella veloituksemme kestää hyvin vertailun, Kukko sanoo.

TI-klubilta voi vuokrata edullisesti oman lokerokaapin autopesuvarusteillesi tai työkaluille. Kaappeja on saatavilla eri kokoisia tarpeen mukaan.

– TI-klubi soveltuu yksityishenkilöille ja ammattiautoilijoille, Kukko sanoo.

 

Näin toimit
• Varaa aika nopeasti ja helposti netistä
• Nauti autonpesusta
• Siisti paikat seuraavaa käyttäjää varten

Teksti Timo Kiiski

 

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Pieni bensa-auto käy aina kaupaksi
Uudehkoja käytettyjä dieselfarmareita saa nyt edulliseen hintaan
Halpa pistokehybridi ostetaan ykkösautoksi

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *