Kaasujalka

Uusi Toyota Yaris saapuu syksyllä

Julkaissut:

|

23.4.2014

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi Toyota Yaris saapuu syksyllä

Viime vuonna Toyota Yarisia rekisteröitiin maassamme 2 693 kappaletta, mikä toi sille jälleen segmenttinsä ykköspaikan ja 19 % markkinaosuuden.

Ensi syksynä lanseerattava uudistunut Yaris tulee muuttumaan merkittävästi aiemmasta.

Uudistunut Toyota Yaris seuraa myös syksyllä uudistuvan uuden sukupolven AYGOn jalanjälkiä, joten se erottuu muista luokkansa autoista entistä teräväpiirteisemmällä ulkomuotoilullaan. Uuden Yarisin muotoiluun tuodaan myös aiempaa erottuvampi ja etupuskurin keskelle sijoitettu logo, joka erottaa uudelleen muotoillut ylä- ja alasäleiköt.

Yarisin takaosan kokonaisvaikutelmaa parannetaan integroimalla diffuusori takapuskuriin ja muotoilemalla rekisterikilven alue uudelleen. Viimeistelty matkustamo Yarisin sisustusta ja viimeistelyä on kehitetty huomattavasti. Asiakkaiden toiveita kuuntelemalla on saatu inspiraatiota ja ajatusta pääasiassa kolmeen Yarisin sisustuksen osa-alueeseen: ensinnäkin auto tuntuu tilavammalta ja dynaamisemmalta kuin aiemmin, toiseksi laatutasoa on parannettu ja kolmanneksi väri- ja varustevalikoimaa kasvatetaan aiemmasta. Jousitusta on mukautettu aiempaa miellyttävämmäksi ja auton melutasoa on saatu pienemmäksi. Uuden syksyllä Suomeen saapuvan Yarisin moottorivaihtoehdot ovat edelleen 1,0 ja 1,3 litran bensiinimoottorit ja 1,4 litran D-4D-dieselmoottori sekä poikkeuksellisen taloudellinen hybridivoimanlähde. Suomessa Yaris on ollut viime vuodet lähes poikkeuksetta kokoluokkansa ostetuin automalli. Se säilyttää jälleenmyyntiarvonsa huomattavan hyvin.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Uusi Tesla Model 3 Performance
Uudistunet Audi Q7 TFSI e quattro ja Q8 TFSI e quattro palaavat myyntiin
Nelipyörässä uusien autojen myynti rajusti valtakunnallista tasoa korkeammalla

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *