Kaasujalka

Uusi MINI Countryman – tyylikäs ja turvallinen maasturi kaikkiin tilanteisiin

Julkaissut:

|

16.4.2014

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Uusi MINI Countryman – tyylikäs ja turvallinen maasturi kaikkiin tilanteisiin

Uusi MINI Countryman -mallisto lanseerataan Suomessa keväällä 2014.

Huipputason ajo-ominaisuudet ja neliovisen auton tilavuus tekevät uudesta MINI Countryman -mallistosta ihanteellisen aktiiviseen elämäntapaan.

Uusi MINI Countryman edustaa MINI:lle tunnusomaista muotoilua: mittasuhteet ja uudet metallinhohtoiset värivaihtoehdot – Jungle Green, Midnight Grey ja Starlight Blue – korostavat tyylikästä toiminnallisuutta ja urheilullisuutta. Yksityiskohdat, kuten pyöreät ajovalot ja jäähdyttimen leveä säleikkö, tuovat ulkonäköön särmää. Sisätiloissa on ylellistä avaruutta ja optimoitu akustiikka tekee matkustamisesta entistä miellyttävämpää. Viisipaikkainen matkustamo mukautuu säädettävien etupenkkien ja taittuvien selkänojien ansiosta. Myös tavaratila on tilava ja laajennettavissa 350 litrasta aina 1 170 litraan.

Uuden MINI Countryman -malliston moottorivalikoima koostuu 4-sylinterisistä bensiini- ja dieselmoottoreista, jotka kaikki täyttävät EU6-päästömääräykset. Aerodynaamiset ominaisuudet ja MINIMALISM-teknologia optimoivat suorituskyvyn ja kulutuksen. Vakiona Countryman-autoissa on 6-portainen manuaalivaihteisto ja useimpiin malleihin on saatavilla myös automaattivaihteisto. MINI ALL4 -nelivetojärjestelmä on saatavilla kaikkiin malleihin.

Viiden tähden turvallisuutta

Uusi MINI Countryman on saanut viiden tähden luokituksen Euro NCAP -kolaritestissä niin aktiivisen kuin passiivisen turvallisuuden osalta. Luokitus perustuu muun muassa kattavaan turvavarustukseen sekä älykkääseen jousitukseen ja jarrujärjestelmään.

Huippulaadukas vakiovarustus ja laaja valikoima lisävarusteita takaavat ajomukavuuden ja personointimahdollisuudet. Valittavana ovat esimerkiksi LED-ajovalot, lasinen kattoikkuna ja MINI-navigointijärjestelmä.

 

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

Täysin uusi Dacia Duster hinta alkaen 24 399 euroa
Uusi Mitsubishi Outlander PHEV tekee paluun Eurooppaan
Kirkkonummen Motonet -tavaratalo avasi ovensa

Tietoa julkaisijasta

Mika

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *